Walter Summers

Regisseur

Walter Summers is regisseur.
Er zijn 7 films gevonden.

Traitor Spy

1939 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1939. Thriller van Walter Summers. Met o.a. Bruce Cabot, Tamara Desni, Marta Labarr, Percy Walsh en Edward Lexy.

Dubbelspion Cabot is zijn Duitse betalers te slim af en houdt zich schuil in de Londense onderwereld. Een spannende spionagethriller, die gemaakt is met een klein budget en die een ongekend authentieke blik biedt op de zelfkant van de Britse maatschappij. Ook bekend als THE TORSO MURDER MYSTERY.

The Human Monster

1939 |

1939. Walter Summers. Met o.a. Edmon Ryan, Greta Gynt, Hugh Williams en Bela Lugosi.

Dubbelspion Cabot is zijn Duitse betalers te slim af en houdt zich schuil in de Londense onderwereld. Een spannende spionagethriller, die gemaakt is met een klein budget en die een ongekend authentieke blik biedt op de zelfkant van de Britse maatschappij. Ook bekend als THE TORSO MURDER MYSTERY.

Dark Eyes of London

1939 | Horror, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1939. Horror van Walter Summers. Met o.a. Bela Lugosi, Hugh Williams, Greta Gynt, Edmon Ryan en Wilfred Walter.

Absurd, soms sympathiek verhaal van Edgar Wallace over de inslechte Lugosi die blinde mannen gebruikt als pionnen in een goed opgezet moordplan. Ook bekend als THE HUMAN MONSTER.

Luckey Jade

1937 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1937. Misdaad van Walter Summers. Met o.a. Betty Ann Davies, John Warwick, Claire Arnold, Syd Crossley en Derek Gorst.

Een mooi kamermeisje met theaterambities maakt gebruik van de afwezigheid van haar baas om een feest te geven voor mensen van wie ze hoopt dat die haar carrière zullen ondersteunen. Wanneer een waardevolle collectie jade verdwenen is zit ze tot haar nek in de problemen. Een met klein budget gemaakt, amusant ouderwets misdaadverhaal.

Music Hath Charms

1935 | Muziek

Verenigd Koninkrijk 1935. Muziek van Thomas Bentley, Alexander Esway, Walter Summers en Arthur Woods. Met o.a. Henry Hall, W.H. Berry, Carol Goodner, Arthur Margetson en Lorna Hubbard.

Henry Hall, zijn orkest en zijn luisteraars beleven een reeks wonderlijke avonturen. Op het lijf geschreven van de beminde Engelse bandleider, wiens muziek een buitengewone en ver-rijkende invloed heeft op mensen - van gestrande bergbeklimmers en ontdekkingsreizigers in de Afrikaanse wildernis tot ruzieënde geliefden. Grote pret.

The Return of Bulldog Drummond

1934 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1934. Mysterie van Walter Summers. Met o.a. Ralph Richardson, Ann Todd, Francis L. Sullivan, Claud Allister en Joyce Kennedy.

Richardson levert een schitterende prestatie als Drummond in dit feuilletonachtige verslag over de ex-legerofficier die het recht in eigenhand neemt, waarbij veel bloed vloeit om de misdaad in Engeland te stoppen door alle buitenlanders uit de weg te ruimen! Waanzinnig leuk en een openbaring voor degenen die alleen de verfijnde Britse cinema kennen.

The Flying Fool

1931 | Misdaad, Thriller, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1931. Misdaad van Walter Summers. Met o.a. Henry Kendall, Ursula Jeans, Benita Hume, Charles Farrell en Martin Walker.

In deze doeltreffende korte misdaadfilm speelt het matinée-idool Kendall een geïnfiltreerde geheim-agent, die misdadige drugsmokkelaars ontmaskert met de hulp van een tot inkeer gekomen gangsterliefje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Walter Summers op televisie komt.

Reageer