Elsa Daniel

Acteur

Elsa Daniel is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Psexanalisis

1968 | Komedie

Argentinië 1968. Komedie van Hector Olivera. Met o.a. Jorge Barreiro, Elsa Daniel, Libertad Leblanc, Malvina Pastorino en Enzo Viena.

Een avonturier die zich voordoet als psycho-analiticus, verzamelt tijdelijk een groep patiënten om zich heen voor zijn therapeutische sessies. De situaties waarmee de dokter wordt geconfronteerd bestaan uit een reeks problemen, die variëren van seks tot het Oedipuscomplex en van een overheerste echtgenoot tot een mislukte zelfmoord.

La Mano en la trampa

1962 | Drama

Spanje/Argentinië 1962. Drama van Leopoldo Torre Nilsson. Met o.a. Francisco Rabal, Elsa Daniel, Leonardo Favio en Enrique Vilches.

Een adolescente wordt geobsedeerd door de persoon die op de bovenverdieping van haar huis woont en die ze nog nooit gezien heeft. Een schitterende en veelzijdige film, gemaakt door een van de belangrijkste regisseurs uit de geschiedenis van de Argentijnse cinema.

La Caida

1961 | Drama

Argentinië 1961. Drama van Leopold Torre Nilsson. Met o.a. Elsa Daniel, Lautaro Murua en Duilio Marzio.

Deze film die gebaseerd is op een roman van Beatriz Guido, gaat over een onschuldig jong meisje dat in een omgeving is opgegroeid die haar onderdrukte. Ze huurt een kamer bij een nerveuze, astmatische vrouw met vier perverse kinderen. Daar heeft het meisje haar eerste liefdesaffaires, met een preutse advocaat en met de excentrieke oom van de kinderen. In de film wordt de nadruk gelegd op de explosieve aard van de maagdelijke emoties van het meisje in haar ongebruikelijke en tragische relaties. Ook bekend als THE FALL.

La Casa del Angel

1957 | Drama

Argentinië 1957. Drama van Leopold Torre Nilsson. Met o.a. Elsa Daniel, Lautaro Murua en Guillermo Battaglia.

Deze film is het produkt van de samenwerking tussen regisseur Torre Nilsson en zijn vrouw, de romanschrijfster Beatriz Guido. Hoofdthema is de obsessie van een seksueel onderdrukte vrouw voor verleiding en zuiverheid. Het verhaal gaat over een zestienjarig meisje wier emotionele groei belemmerd is door haar puriteinse moeder. Wanneer het meisje verliefd wordt op een jongen die haar verleidt, is ze niet in staat om de intense schuldgevoelens die haar plagen, te overwinnen. Ook bekend als END OF INNOCENCE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elsa Daniel op televisie komt.

Reageer