Jeff Cameron is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

Un Bounty Killer a Trinita

1972 | Western

Italië 1972. Western van Oskar Faradine. Met o.a. Jeff Cameron, Paul McCren, Pat Minar, Attillo Dottesio en Ted Jones.

Mexicaanse bandieten nemen een westernstadje in bezit. De bevolking laat Cameron komen om hen te bevrijden.

Al di là dell'odio

1972 | Western

Italië 1972. Western van Alessandro Santini. Met o.a. Jeff Cameron, Stefania Nelli en George Cavendish.

Een spaghetti-western zonder enige vorm van originaliteit, waarin verschrikkelijk geacteerd wordt. Het verhaal gaat over de Black Cloud-indianen die door de blanke kolonisten geprovoceerd worden en terugvechten. Er wordt een familie uitgemoord en er wordt een klein meisje ontvoerd, dat haar broer achterlaat, die opgroeit om luitenant te worden en tegen de indianen te vechten. De resultaten van het indubben zijn afgrijselijk, zesschotspistolen lijken nooit zonder kogels te zitten en de indianen zien eruit als Italianen met pruiken en dat zijn ze dan ook. Sommige actiescènes zijn heel behoorlijk.

Quelle sporche anime dannate

1971 | Western

Italië 1971. Western van Paolo Solvay. Met o.a. Jeff Cameron, Donald O'Brien en Alfredo Rizzo.

Spaghetti-western met de gebruikelijke elementen: veel schoten, slecht spel en een waardeloze dialoog. Een verhaal dat niet bijster origineel, maar toch ook niet onaardig is. Tom (Cameron) is een revolverheld tegen wil en dank. Zijn broer is vermoord en nu zit hij de moordenaar achterna. Onverwacht wordt hij de beschermer van boeren, die worden getreiterd en achterna gezeten door een rijke landeigenaar, die toevallig ook de gezochte moordenaar blijkt te zijn. Het verhaal eindigt natuurlijk met een voorspelbare schietpartij.

Per una bara piena di dollari

1971 | Western

Italië 1971. Western van Demofilo Fidani. Met o.a. Hunt Powers, Gordon Mitchell, Jeff Cameron, Klaus Kinski en Ray Saunders.

Een machtige gangster ziet zijn broers sterven gedurende een overval door de familie van de Nevada Kid. Hij laat de familie door een revolverheld om zeep helpen, maar dan keert de Nevada Kid terug uit de Burgeroorlog en zoekt wraak. Kortom: mensen genoeg om in een lijk te veranderen. Het ware leuk geweest als Fidani ooit had leren regisseren. Hij deed het dan ook wijselijk onder het pseudoniem Miles Deem.

Nevada Kid

1971 | Western

Italië 1971. Western van Miles Deem. Met o.a. Hunt Powers, Klaus Kinski, Gordon Mitchell, Jeff Cameron en Ray Saunders.

Een Italiaanse spaghetti-western van de lopende band, met Kinski als een veteraan van de Secessie-oorlog die bij zijn terugkeer ontdekt dat zijn familie is vermoord door de bandiet Hagen. Zoiets kan uiteraard niet ongestraft blijven en Kinski gaat op zoek naar de moordenaar van zijn familie. Het Westen moet overbevolkt zijn geweest met eenzame wrekers op zoek naar de moordenaar(s) van hun familie.

I giardini del diavolo

1971 | Avonturenfilm, Oorlogsfilm

Italië 1971. Avonturenfilm van Alfredo Rizzio. Met o.a. Jeff Cameron, Isarco Ravaioli, Rossella Como en Alfredo Rizzo.

Tijdens WO II gaat een verdwaalde groep Italiaanse en Duitse soldaten in Noord-Afrika op zoek naar een schat, die verborgen schijnt te zijn in een klooster ergens in de woestijn. Als ze eindelijk het klooster vinden, hebben de Amerikanen er zojuist een commandopost ingericht. Werkje van drie keer niks. Vooral overslaan!

Doppia taglia per Minnesota Stinky

1971 | Western

Italië 1971. Western van Demofilio Fidani. Met o.a. Hunt Powers, Gordon Mitchell, Jeff Cameron, Klaus Kinski en Rai Saunders.

Een bende oefent een ware terreur uit, maar als ze een totale familie uitroeit komt Powers dat wreken. Harde western zonder veel inhoud; er wordt veel geschoten.

Passa Sartana...l'ombra della tua morte

1969 | Western

Italië 1969. Western van Giovanni Simonelli. Met o.a. Jeff Cameron, Dennis Colt, Franco Fargas, Elisabetta Fanti en Mariella Palmich.

In het Wilde Westen, toen kerels zonder scrupules met brute kracht vaak nog de dienst uitmaakten, werden nobele, onzelfzuchtige mannen gevreesd en geacht..., luidt het naschrift van deze film. Het is een vlag die de lading van slaan en schieten dekt. Simonelli regisseerde als Sean O'Neil.

E vennero in quattro...per uccidere Sartana

1969 | Western

Italië 1969. Western van Demofilo Fidani. Met o.a. Jeff Cameron, Anthony G. Stenton, Simone Blondell, Dennis Colt en Celso Faria.

In deze waardeloze western wordt veel geschoten en heel wat afgedraafd. Er is echter geen greintje logica te vinden; en het zal de toeschouwer een zorg zijn wat er allemaal gebeurt.

Oggi a me... domani a te!

1968 | Western

Italië 1968. Western van Tonino Cervi. Met o.a. Brett Halsey, Bud Spencer, Tatsuya Nakadai, William Berger en Wayde Preston.

Na zijn onschuldig verblijf in de gevangenis wil een cowboy wraak nemen op de verrader die ook zijn vrouw vermoordde en hij neemt een viertal scherpschutters in dienst. Zijn opponent die aan het hoofd staat van een vooral uit Indianen bestaande bende, beraamt een nieuwe roof, waarvan hij de schuld weer op de held wil afschuiven. Deze spaghetti-western wijkt van de formule af door een letterlijk flitsende rol van Kurosawa-acteur Nakadai als tegenstander en door fraaie landschapsopnamen die - juist omdat ze zo weinig overeenstemmen met het Amerikaanse westen - een verrassend effect hebben. Het scenario is van regisseur Cervi en Dario Argento. Het camerawerk is van Sergio D'Offizi.

Ed ora...raccomanda l'anima a Dia!

1968 | Western

Italië 1968. Western van Miles Deem. Met o.a. Jeff Cameron, Fabio Testi en Virginia Darval.

Goedkope en slecht geregisseerde spaghettiwestern. Maar met genoeg actiescènes om de kijker voor verveling te behoeden. Bandieten overvallen een postkoets. Drie mannen zijn van een afstandje getuige van het tafereel. Als de bandieten weggaan, besluiten de mannen hen te volgen om hen te straffen.

Straniero ... fatti il segno della croce!

1967 | Western

Italië 1967. Western van Demofilo Fidani. Met o.a. Ettore Manni, Simone Blondell, Jeff Cameron en Charles Southwood.

Slecht geregisseerde, low-budget spaghettiwestern over twee broers, die een bende misdadigers leiden en een kleine stad terroriseren. De stedelingen huren een premiejager in om het probleem op te lossen. Een voor een worden de misdadigers vermoord en al gauw raken ze onderling met elkaar slaags. Uiteindelijk wordt de stad bevrijd. Het merendeel van de acteurs gebruikt Engelse pseudoniemen, maar het draagt niet bij aan hun prestaties of aan verbetering van de film.