Glenn Herman

Acteur

Glenn Herman is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Hypernauts

1996 | Familiefilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 1996. Familiefilm van Leslie B. Hill. Met o.a. Marc Brandon, Glenn Herman, Heidi Lucas, Carrie Dobro en Tim Colceri.

Deze fantasierijke SF-film is een combinatie van [KL]Star Trek[KLE] en [KL]Mighty Morphin Power Rangers[KLE] die het beste uit deze twee succes-series verenigt. Drie eigenzinnige, jonge ruimtevaartkadetten (Brandon, Herman en Lucas), bekend als de Hypernauten, krijgen een laatste kans om hun carri[KA2]ere aan de Hypernaut-academie voort te zetten. Ze moeten daartoe een uitgewerkte satelliet binnenhalen. De missie is op zich simpel, maar als de satelliet ontploft, worden ze naar de andere kant van het universum geblazen. Daar raken ze bevriend met de vrouwelijke buitenaardse Kulai (Dobro), die in haar eentje vecht tegen de slechte Triiad. Kulai en de Hypernauten verdedigen het universum tegen het Rijk van het Kwaad. Het verhaal is niet bijster origineel, maar de vele acties en goede special effects zullen de aandacht van de kinderen gevangen houden. De computeranimatie is ongewoon goed voor een dergelijke voor kinderen bestemde produktie. Regisseur Hill weet bovendien het tempo hoog te houden en de jonge kijkers met high-tech popmuziek aan het scherm te kluisteren. Christy Marx heeft een prima SF-verhaal voor kinderen geschreven en ook het camerawerk van James Mathers is goed. Kinderen zullen hier gek op zijn. Deze proefaflevering van een uur gaat vooraf aan de een half uur durende, wekelijkse serie.

Menno's Mind

1996 | Sciencefiction, Thriller

Verenigde Staten 1996. Sciencefiction van Jon Kroll. Met o.a. Bill Campbell, Stephanie Romanov, Corbin Bernsen, Robert Vaughn en Bruce Campbell.

Computerprogrammeur Menno werkt voor de regering op een afdeling waar geëxperimenteerd wordt met virtuele technologie. Geïsoleerd in zijn saaie baan, interesseert hij zich niet voor de politiek. Om wat meer lol in zijn werk te hebben, maakt hij met collega Simon grappige virtuele fantasieën. De leider van een terroristische beweging, Felix Medina, stelt zich kandidaat tijdens de presidentsverkiezingen. De beweging beraamt een plan om de verkiezingsuitslag te beïnvloeden. Menno wordt gedwongen hen hiermee te helpen. Door middel van virtuele technologie manipuleert hij de hele bevolking, zodat Felix Medina tot president wordt uitgeroepen

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Glenn Herman op televisie komt.

Reageer