Mary Kerridge

Acteur

Mary Kerridge is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Miss Marple: A Murder is Announced

1984 | Mysterie, Thriller

Verenigd Koninkrijk/Australiƫ/Verenigde Staten 1984. Mysterie van David Giles. Met o.a. Joan Hickson, Ursula Howells, Renee Asherson, John Castle en Sylvia Syms.

In het plaatselijke suffertje van het dorp Chipping Cleghorn `North Benham Gazette` staat een ingezonden mededeling tussen de advertenties over dieren, fietsen, kasten e.d. met de bijzonderheden over een moord die nog moet plaatsvinden. De locale bewoners houden het op een wrange grap, maar Miss Marple (Hickson in haar tweede rol als Miss Marple) deelt die mening niet. Kort daarop wordt ze geconsulteerd door Inspecteur Craddock. Een van de betere wie-is-de-dader-verhalen van Agatha Christie, onderhoudend verfilmd. Amateurspeurders let op: dit is geen sine cure.

Curse of Simba

1965 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1965. Horror van Lindsay Shonteff. Met o.a. Bryant Halliday, Dennis Price, Lisa Daniely en Mary Kerridge.

Bescheiden film wekt de illusie over enige inheemse exotische zwarte magie, maar er gebeurt niets bijzonders. Ook bekend als CURSE OF THE VOODOO.

The Duke Wore Jeans

1958 | Komedie, Muziek

Verenigd Koninkrijk 1958. Komedie van Gerald Thomas. Met o.a. Tommy Steele, June Laverick, Michael Medwin, Alan Wheatley en Eric Pohlmann.

In het geheim getrouwde zoon van een edelman krijgt een koninklijk huwelijk opgedrongen. Hij stuurt zijn dubbelganger om de romance te bederven. Muzikale komedie, waarin Tommy Steele zijn talent kan laten zien. Dom maar leuk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mary Kerridge op televisie komt.

Reageer