Monica Cervini

Acteur

Monica Cervini is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

La ballata di Ren-Ham

1991 | Muziek, Experimenteel

Italië 1991. Muziek van Maurizio Angeloni. Met o.a. Andrea Cagliesi, Maria Tona, Pino Misiti, Ferdinando Arena en Monica Cervini.

Subtiel verhaal over teleurstelling en bedrog in het theater en in het leven. Zes jonge mensen uit Assisi wachten met spanning op de komst van levens- en toneelkunstenaar Ren-Ham. Ze hopen bij hem hun creativiteit te ontwikkelen en hun remmingen kwijt te raken. De filosofische therapeut Ren-Ham weet zijn studenten te boeien. Ze vertellen hun diepste geheimen, dansen, spelen wonderlijke muziek, laten zich gaan en zoeken naar nieuwe uitdrukkingsmiddelen. Maar de afstand die hen scheidt van de ondoorgrondelijke meester verhindert echte overgave. Het onderwerp is gedateerd, de film is niet altijd even helder en de overdreven spontaniteit is storend. Opgenomen op locatie in Assisi.

Storia di ragazzi e di ragazze

1989 | Komedie

Italië 1989. Komedie van Pupi Avati. Met o.a. Felice Andreasi, Davide Bechini, Lina Bernardi, Angiola Baggi en Anna Bonaiuto.

Een heerlijke film over een verlovingsfeest van een stadsjongen (Bechini) en een meisje (Della Rovere) van het land in de winter van 1936. De familie van het meisje richt, samen met de plaatselijke pastoor, een traditionele dertig-gangen maaltijd aan. De burgerlijke ouders van de jongen uit Bologna staan niet te trappelen om de aanstaande schoonfamilie te ontmoeten. De film speelt tijdens het lange diner, gevolgd door een siesta en amoureuze activiteiten. Prachtig in zwart-wit gefilmd (door cameraman Pasquale Rachini), uitstekend gespeeld, fraai script (van de regisseur), zeer goed gesneden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Monica Cervini op televisie komt.

Reageer