Mikel Conrad

Regisseur, Acteur

Mikel Conrad is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Untamed Women

1952 | Fantasy

Verenigde Staten 1952. Fantasy van W. Merle Connell. Met o.a. Mikel Conrad, Doris Merrick, Richard Monahan, Mark Lowell en Midge Ware.

Achterhaalde en daardoor amusant geworden onzin over Air Force-piloten die op een eiland stranden, dat geregeerd wordt door vreemde vrouwen, de laatste afstammelingen van de Druïden. Waarschuwing: geen inhoud!

The Flying Saucer

1950 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1950. Sciencefiction van Mikel Conrad. Met o.a. Mikel Conrad, Pat Garrison, Russell Hicks en Denver Pyle.

Alledaags spionageverhaal, dat zich afspeelt in Alaska. Tot grote teleurstelling van de kijker is de eenzame vliegende schotel afkomstig van de Aarde.

Sand

1949 | Western

Verenigde Staten 1949. Western van Louis King. Met o.a. Mark Stevens, Coleen Gray, Rory Calhoun, Charles Grapewin en Bob Patten.

Stevens raakt bij een spoorwegongeluk zijn paard kwijt. Hij wil het daarna met hulp van Gray weer vangen. Het paard heeft de vrijheid echter geroken en maakt korte metten met hen die hem kwaad willen doen. Uiteindelijk weet Stevens het paard toch te benaderen en opnieuw diens vertrouwen te winnen. Voor liefhebbers van paarden-westerns een acceptabele film, typische westernliefhebbers zullen op een beetje actie wachten. De roman van Will James werd bewerkt door Martin Berkeley en Jerome Cady.

Phantom Valley

1948 | Western

Verenigde Staten 1948. Western van Ray Nazarro. Met o.a. Charles Starrett, Smiley Burnette, Virginia Hunter, Sam Flint en Fred Sears.

Spanningen tussen gevestigde ranchers en nieuw aangekomen farmers worden handig uitgebuit door iemand die z[KA1]elf de macht in handen wil krijgen. Starrett (als sheriff) probeert de vrede tussen de partijen te handhaven, en de mysterieuze macht te ontmaskeren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mikel Conrad op televisie komt.

Reageer