Stuart Asbjornsen

Cameraman

Stuart Asbjornsen is cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

Bitch Slap

2009 | Actiefilm, Komedie, Misdaad

Verenigde Staten 2009. Actiefilm van Rick Jacobson. Met o.a. Julia Voth, Erin Cummings en America Olivo.

Uitpuilende decolletés, strippende nonnen en stoere oneliners: Bitch Slap is een ouderwetse exploitatiefilm die meermaals de goede smaak tart. De weinig verrassende plot draait om drie bloedmooie en bloeddorstige vrouwen die naar de woestijn afreizen om er een fortuin aan diamanten te stelen, maar zoals gebruikelijk doet het verhaal er weinig toe: veel belangrijker zijn de intense close-ups van halfnaakte vrouwenlichamen en de vet aangezette actiescènes. 'Hoe slechter, hoe beter', moet regisseur Jacobson dan ook hebben gedacht, maar uiteindelijk is zijn film eerder slaapverwekkend dan opwindend.

Dark Wolf

2003 | Horror

Verenigde Staten 2003. Horror van Richard Friedman. Met o.a. Samaire Armstrong, Ryan Alosio, Andrea Bogart, Rick McCallum en Tippi Hedren.

Als de woedende weerwolf in je arrestantenwagen door de dikke stalen plaat dreigt te breken moet je wel erge pech hebben als je als bestuurder de deur niet open kunt krijgen omdat ie een beetje klemt. Zoveel pech hebben twee agenten in Dark Wolf, een horrorfilm die eruit ziet als een ranzig vriendenproject waarbij de meiden steeds hun kleren moeten uittrekken, of als een pornofilm waarbij de hardcore scènes zijn weggesneden. Hilarisch is de kwaliteit van de special effects. De weerwolftransformatie lijkt gemaakt op een oude spelcomputer, de vluchtende wolf lijkt op een mottige bouvier. Ter lering en vermaak.

Baywatch: Hawaiian Wedding

2003 | Avonturenfilm, Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 2003. Avonturenfilm van Douglas Schwartz. Met o.a. David Hasselhoff, Pamela Anderson, Yasmine Bleeth, Carmen Electra en Michael Bergin.

Liefhebbers van fijne bikini's en leuke zwembroeken hadden na twaalf jaar natuurlijk nog lang niet genoeg van Baywatch (1989-2001), dus zorgden de makers met deze tv-film voor een gezellige reünie van de sexy strandwachters. Mitch (David Hasselhoff), in een van de laatste seizoenen spectaculair om het leven gekomen, blijkt nog springlevend maar heeft een tijdlang aan geheugenverlies geleden. Nu is hij verloofd en van plan op Hawaii te gaan trouwen. Daar heeft C.J (Pamela Anderson) juist een grillbar geopend. Een beetje actie, veel borsten en billen en een ware parade van voormalige Baywatch-sterren als Alexandra Paul en Carmen Electra.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stuart Asbjornsen op televisie komt.

Reageer