Bob Kubilos

Regisseur

Bob Kubilos is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Embrace the Darkness III

2002 | Erotiek, Horror

Verenigde Staten 2002. Erotiek van Bob Kubilos en Robert Kubilos. Met o.a. Mia Zottoli, Glen Meadows, Vanessa Lynch, Ty Winston en Brooke Larele.

Nog meer vampierenseks. Men kan gemakkelijk deel twee en drie verwisselen zonder het echt te merken. Uitsluitend voor fanaten, die het kijken niet kunnen laten. Het camerawerk is van Andrea V. Rossotto.

Embrace the Darkness II

2001 | Erotiek, Horror

Verenigde Staten 2001. Erotiek van Bob Kubilos. Met o.a. Renee Rea, Tristen Coeur D'Alene, Catalina Larranaga, Sean Vossler en Jezebelle Bond.

Een jonge vrouw wordt tot vampier gemaakt. Ze ontmoet nieuwe vriendinnen die haar inwijden in het eeuwige leven, dat gelukkig nog niet zo slecht is als ze denkt: er wordt vooral erg veel plezier beleefd aan seks. Behalve de titel heeft deze film met de vorige niet veel te maken. Er is een nieuwe hoofdrolspeelster, er is meer seks en minder vampirisme. Het scenario van April White en Ed Gorsuch is heel mager uitgevallen. Wie zeer beslist de film wil zien, moet zorgen de ongecensureerde DVD-versie te pakken te krijgen. Hij is technisch netjes uitgevoerd, in stereo en 1.33:1, en biedt een verhelderende blik achter de coulissen met de nodige film stills. Voor gewone kijkers van vlees en bloed is dit filmpje afzien met lange tanden.

Acces denied

1996 | Erotiek

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Bob Kubilos en Robert Kubilos. Met o.a. Jan Higginson, James Courtney, Robert Lee Jacobs, Colleen McDermott en James Jude Courtney.

Nadat haar criminele vriendje er met de buit vandoor gaat en geniet van het goede leven, zint een verbitterde en bedrogen 'femme fatale' in de gevangenis op wraak

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bob Kubilos op televisie komt.

Reageer