Mimi Heinrich

Acteur

Mimi Heinrich is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Affaeren Christine Keeler

1964 | Biografie, Erotiek

Denemarken 1964. Biografie van Robert Spafford. Met o.a. Yvonne Buckingham, John Drew Barrymore, Mel Welles, Peter Prowse en Mimi Heinrich.

De call-girl Keeler ziet zich in een angstdroom voor de rechter, aan wie ze haar levensgeschiedenis vertelt: hoe ze van fotomodel animeermeisje werd en door Dr. Ward geïntroduceerd werd in diplomatieke kringen. Na een hierin resulterend publiek schandaal pleegt Ward zelfmoord. Een opportunistisch vluggertje, dat het kader van de droom gebruikt als alibi voor 'dichterlijke vrijheid', hoewel de prominente personages angstvallig buiten beeld worden gehouden en hooguit in de dialoog worden vermeld. Een reeks nogal landerige seksuele fuifjes met topzware schmiere van Barrymore als de decadente Ward.

Reptilicus

1962 | Horror

Verenigde Staten 1962. Horror van Sidney Pink. Met o.a. Carl Ottosen, Ann Smyrner, Mimi Heinrich, Asbjorn Andersen en Marla Behrens.

In Denemarken wordt de staart gevonden van een prehistorisch reptiel. Tot grote verbazing van de geleerden, regenereert deze staart totdat het volledige monster vliegt, zwemt, loopt en een hele stad in de vernieling stort. Een goedkope voorloper van JURASSIC PARK, maar dan gemaakt met heel wat minder talent en technische mogelijkheden. Het routineuze scenario van Ib Melchior en Pink past helemaal in het profiel van de B-films van produktiehuis American International, naïef, oppervlakkig, veel actie, wat brave seks en een lachwekkend monster. Maar toch bezit de film een zekere charme, waarvan de liefhebbers ongetwijfeld zullen genieten. De film werd volledig opgenomen in Denemarken, met een hoofdzakelijk Deense cast en crew. Achter de camera stond Aage Wiltrup.

Journey to the Seventh Planet

1962 | Sciencefiction

Verenigde Staten/Zweden 1962. Sciencefiction van Sidney Pink. Met o.a. John Agar, Greta Thyssen, Ann Smyrner, Mimi Heinrich en Carl Ottosen.

In het jaar 2001 ontdekt een expeditie naar Uranus een vijandig buitenaards brein dat gedachten in werkelijkheid kan omzetten. Goedkoop, onhandig en saai, met niet meer dan een greintje fantasie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mimi Heinrich op televisie komt.

Reageer