Beth Buchanan

Acteur

Beth Buchanan is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Pirates Island

1990 | Familiefilm, Avonturenfilm

Australië 1990. Familiefilm van Viktors Ritelis. Met o.a. Les Hill, Beth Buchanan, Matthew Doran, Dan Chesterman en Brian Rooney.

Een redelijk spannend avontuur over een stel jongelui, die tijdens een ballonvaart stranden op een verlaten eiland, dat geterroriseerd wordt door een lugubere zeeman. Scenario van Rich Maier. Fotografie van Joseph Pickering en John McLean.

Mission Top Secret

1990 | Familiefilm, Avonturenfilm

Australië 1990. Familiefilm van Met o.a. Beth Buchanan, Brian Rooney, Shane Briant, Danielle Spencer en Rachel Friend.

De geheime jeugdorganisatie CENTAURI beschermt overal en waar ook ter wereld het milieu en het nationale erfgoed. Ze lossen in deze film een diefstal op uit het British Museum van kostbare manuscripten, die behoren aan een koninkrijkje in het nabije Oosten. Film de de reeks SOUTH PACIFIC ADVENTURES.

Rogue Stallion

1989 | Familiefilm

Australië 1989. Familiefilm van Henri Safran. Met o.a. Beth Buchanan, Brian Rooney, Michelle Fawdon, Dean O'Gorman en Beaver.

Anna Peterson (Buchanan) verhuist na de dood van haar vader met moeder (Fawdon) van Australië naar Nieuw Zeeland. Ze houdt van paarden en voordat vader overleed, zou deze een paardenfokkerij begonnen zijn. Nu wil moeder nergens van horen, want ze heeft al problemen genoeg. Anna sluit vriendschap met een wilde hengst en natuurlijk komt alles in de finale op zijn pootjes terecht. Degelijk, aardig amusement voor het jonge volkje, vooral voor meisjes die van edele viervoeters houden en zich met de heldin kunnen identificeren. Scenario van Isabelle Dean en Rick Maler. Camerawerk van John McLean. Ook bekend als WILD FIRE.

Fortress

1985 | Misdaad, Oorlogsfilm, Actiefilm

Australië 1985. Misdaad van Arch Nicholson. Met o.a. Rachel Ward, Sean Garlick, Rebecca Rigg, Robin Mason en Marc Gray.

Onderwijzeres Ward wordt samen met haar leerlingen gegijzeld door enkele genadeloze gangsters, die een forse som losgeld eisen. Ze worden opgesloten in een grot maar slagen er dankzij de vindingrijkheid van Ward en een van haar leerlingen in te ontsnappen, waarna ze echter meteen weer in de klauwen van de moorddadige elementen vallen. Bloedige maar efficiënte thriller, die optimaal gebruik maakt van de rimboe van Australië. De spanning wordt uitstekend opgedreven en mondt uit in het sadistische festijn dat de climax vormt. Ward geeft subliem leiding aan een cast die voornamelijk uit kinderen bestaat. Everett de Roche baseerde zijn onoriginele maar knap opgebouwde scenario op een roman van Gabrielle Lord. Cameraman David Connell maakte uitstekend gebruik van het rijke landschap.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Beth Buchanan op televisie komt.

Reageer