Barry Ward

Acteur

Barry Ward is acteur.
Er zijn 2 films en 1 serie gevonden.

The End of the F***ing World

2018 | Komedie, Drama

Verenigd Koninkrijk 2018. Komedie van Met o.a. Wunmi Mosaku, Navin Chowdhry, Jessica Barden, Alex Lawther en Christine Bottomley.

Zelfverklaard psychopaat James (Alex Lawther) bereidt in alle rust zijn eerste moord voor als hij op school de grofgebekte Alyssa (Jessica Barden) ontmoet. Ze weet hem over te halen samen van huis weg te lopen, resulterend in een Bonnie en Clyde-achtige roadtrip die in rap tempo steeds duisterder wordt. Bewerking van de gelijknamige graphic novel uit 2013.

The Truth Commissioner

2016 | Drama

Verenigd Koninkrijk/Ierland 2016. Drama van Declan Recks. Met o.a. Roger Allam, Barry Ward, Conleth Hill en Brid Brennan.

Henry Stanfield is benoemd tot voorzitter van de Noord-Ierse waarheidscommissie. Hij komt er al spoedig achter dat de machthebbers in Noord-Ierland geen enkel middel schuwen om te voorkomen dat de waarheid over het geweld in het verleden aan het licht komt.

Jimmy’s Hall

2014 | Biografie, Drama, Historische film

Verenigd Koninkrijk/Ierland/Frankrijk 2014. Biografie van Ken Loach. Met o.a. Barry Ward, Francis Magee, Simone Kirby, Andrew Scott en Jim Norton.

Charmante biopic over de Ierse communist en vrijdenker Jimmy Gralton, die in 1932 - na tien jaar ballingschap in New York - terugkeert naar zijn geboortedorp in Ierland. Daar komt hij in conflict met de katholieke kerk, die wil dat hij stopt met de gratis lessen in het door hem opgerichte buurthuis, de Pearse-Connolly Community Hall (de 'hall' uit de titel). Hoogtepunten van de film zijn de confrontaties met priester Sheridan (Scott), die als personage interessanter is dan de door Loach en vaste scenarioschrijver Paul Laverty bijna heilig verklaarde Gralton.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Barry Ward op televisie komt.

Reageer