Fernando Rubio

Acteur

Fernando Rubio is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

L'année de la comète

1999 | Avonturenfilm, Historische film

Spanje/Frankrijk/Mexico 1999. Avonturenfilm van Maryse Sistach, José Buil, José Buil en Maryse Sistach. Met o.a. Patrick Le Mauff, Gabriel Retes, Carmen Maura, Diego Luna en Fernando Rubio.

VV.

Samanka

1982 | Thriller, Erotiek

Frankrijk/Spanje 1982. Thriller van Jacques Régis. Met o.a. Chris Murphy, Vera Floux, Dirke Altevogt, Béatrice Phillip en Jack Orth.

Een fotograaf die met twee modellen op Sri Lanka werkt aan een reportage voor een mannenblad raakt betrokken in een moordzaak. Een en ander is slechts een schamele alibi voor een hele reeks uitermate vervelende softporno-toestandjes, lusteloos in beeld gebracht en ongeïnteresseerd vertolkt door de gebruikelijke nobele onbekenden. Jack Regis is een pseudoniem voor Hubert Frank. Ook bekend als RITUELS DE LA PASSION en CEYLON MY LOVE.

Pero, no vas a cambiar nunca, Margarita?

1978 | Komedie

Spanje 1978. Komedie van Chumy Chumez. Met o.a. Silvia Aguilar, Antonio Garisa, Josefina Calatayud en Fernando Rubio.

Een mooi maar erg naïef meisje komt in de hoofdstad aan om daar te gaan werken. Een zure zedenschets, die helaas tamelijk onnauwkeurig en onevenwichtig is.

El Precio del aborto

1975 | Drama

Spanje 1975. Drama van Juan Xiol Marchal. Met o.a. Lynn Enderson, Dan Muni en Fernando Rubio.

Een gefrustreerde getrouwde vrouw raakt zwanger van één van haar minnaars. Een dom, reactionair erotisch melodrama.

Robin Hood nunca muere

1974 | Avonturenfilm

Spanje 1974. Avonturenfilm van Francisco Bellmunt. Met o.a. Charly Bravo, Emma Cohen, María Reniu en Fernando Rubio.

De legendarische Robin Hood vecht tegen de onderdrukking van het volk. Een curieuze maar toch mislukte poging om aan de legende een sociaal-politieke achtergrond te geven.

La Diligencia de los condenados

1970 | Western

Italië/Spanje 1970. Western van Juan Bosch. Met o.a. Richard Harrison, Erika Blanc, Fernando Sancho, Bruno Corazzari en Fernando Rubio.

Een postkoets wordt overvallen en de inzittenden vastgehouden op een koetsstation. Daar wordt een getuige voor een rechtszaak tegen bevriende bandieten om zeep geholpen en de anderen vernederd. Harrison krijgt er genoeg van, raapt zijn moed bij elkaar en weet de bende uit te schakelen. Inmiddels zijn de gevangen bandieten vrijgelaten omdat de getuige niet op kwam dagen en die gaan nu achter Harrison aan om de dood van hun vrienden te wreken.

Elisabet

1968 | Romantiek

Spanje 1968. Romantiek van Alejandro Martí. Met o.a. María Cinta, Manuel Miranda, Fernando Rubio en Manuel Gas.

Voordat een paar in het huwelijk treedt moet het een aantal beproevingen doorstaan die een geheimzinnig personage hen heeft opgedragen. Een aardige en best orginele film.

El Terrible de Chicago

1967 | Komedie

Spanje 1967. Komedie van Juan Bochs. Met o.a. Cassen, Pepita Ferrer, Monica Kolpek en Fernando Rubio.

Een pechvogel wordt verwisseld met een gruwelijke gangster. Te mijden.

Sette pistole per el gringo

1966 | Western

Spanje/Italië 1966. Western van Juan X. Marchal. Met o.a. Gérard Landry, Dan Harrison, Fernando Rubio, Alberto Farnese en Gustavo Re.

Landry, een jongeman, komt in grote problemen als hij bewijzen wil dat zijn vader onschuldig is opgehangen. Dat komt niet iedereen goed uit, en dus moet ook hij uit de weg worden geruimd in deze aardige western.

07 con el 2 delante

1966 |

Spanje 1966. Ignacio F. Iquino. Met o.a. Cassen, Encarnita Polo, Gustavo Re en Fernando Rubio.

De Engelse Geheime Dienst geeft een simpele Catalaanse ober de opdracht een belangrijke microfilm in handen te krijgen. Een onuitstaanbare parodie op de films van James Bond.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fernando Rubio op televisie komt.

Reageer