Patrick Tiller

Acteur

Patrick Tiller is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Too fast too young

1995 | Actiefilm

Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Tim Everitt. Met o.a. Michael Ironside, Kasia Figure, Patrick Tiller en James Wellington.

De loyale Chase Parrish wordt opgevoed door zijn asociale neef Dalton. Dalton ronselt Chase om te helpen bij de overval op een geldwagen. De vredelievende kruimeldief Chase is een makkelijke prooi voor de gewelddadige Dalton, die al een aantal moorden op zijn geweten heeft en een spoor van dode politieagenten achterliet bij zijn uitbraak uit de gevangenis. Tussen hen staat Kaddy, het mooie vriendinnetje van Chase, die Chase van het onzalige plan probeert af te brengen. Politiehoofd Floyd Anderson vermoedt dat Dalton een overval plant, maar weet niet hoe hij dit kan voorkomen. Dan vindt de overval plaats en Dalton richt een slachtpartij aan zonder gewetensbezwaren, alvorens de politie te informeren over waar ze Chase kunnen vinden. Terwijl Chase aan zijn rol van zondebok poogt te ontsnappen, probeert Dalton Kaddy te verkrachten

Too Fast, Too Young

1995 | Misdaad

Verenigde Staten 1995. Misdaad van Tim Everitt. Met o.a. Patrick Tiller, Kasia Figura, James Wellington, Michael Ironside en Robert Gentili.

Een gestoorde verkrachter ontsnapt en wil samen met zijn neef, een jeugdige oplichter in L.A., een overval op een geldtransportwagen plegen. De sexy vriendin van de jongere man (de nogal opzienbarend gecaste Poolse actrice Figura) ziet het met toenemende bezorgdheid aan en vertelt. En vertelt. En vertelt... Schrijver/regisseur/cameraman Everitt heeft geprobeerd een gestileerde, dreigende, doch serieuze film te maken, maar dat vertaalt zich vooral in erg veel dialogen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Patrick Tiller op televisie komt.

Reageer