Bruce Kimmel

Regisseur, Acteur

Bruce Kimmel is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Creature Wasn't Nice

1981 | Horror, Sciencefiction, Musical

Verenigde Staten 1981. Horror van Bruce Kimmel. Met o.a. Cindy Williams, Bruce Kimmel, Leslie Nielsen, Gerrit Graham en Patrick Macnee.

Een onbenullige monster-ontsnapt-in-ruimteschip-parodie. Nielsen is de kordate, maar stompzinnige gezagvoerder, Macnee de maffe onderzoeker, Williams de enige dame aan boord. Geloof het of niet, maar dit is een musical. Zo is er een liedje met de titel 'I Want to Eat Your Face'. Ook bekend als SPACESHIP.

Racquet

1979 | Komedie

Verenigde Staten 1979. Komedie van David Winters. Met o.a. Bert Convy, Edie Adams, Lynda Day George, Phil Silvers en Bobby Riggs.

Een zouteloze klucht met Convy als proftennisspeler uit Beverly Hills die zijn seks-appeal gebruikt om geld bij elkaar te krijgen voor een eigen baan. Het scenario is van Steve Michaels en Earle Doud. Het camerawerk is van Alan Roberts en Mario Di Leo.

The First Nudie Musical

1976 | Musical, Erotiek

Verenigde Staten 1976. Musical van Mark Haggard en Bruce Kimmel. Met o.a. Stephen Nathan, Cindy Williams, Bruce Kimmel, Diana Canova en Alexandra Morgan.

Een voornamelijk op [KA1]e[KA1]en grap gebaseerd idee, nogal magertjes ondanks een sfeer van beminnelijkheid: een wanhopige jonge filmmaker (Nathan) probeert zijn studio te redden door een pornomusical te maken - compleet met succesnummers als 'Dansende Dildo's'. De beste bijdragen leveren de personen die hun kleren aanhouden. Co-regisseur en -ster Kimmel schreef tevens het scenario en de meeste liedjes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bruce Kimmel op televisie komt.

Reageer