Hetty Heyting

Acteur, Scenarist

Hetty Heyting is acteur en scenarist.
Er zijn 4 films gevonden.

Sinterklaas en de pepernoten chaos

2013 | Familiefilm

Nederland 2013. Familiefilm van Martijn van Nellestijn. Met o.a. Tony Neef, Pamela Teves, Hetty Heyting, Gerard Joling en Wim Rijken.

Jeugdfilm van Martijn van Nellestijn

Sinterklaas en het Pakjes Mysterie

2010 | Familiefilm

Nederland 2010. Familiefilm van Martijn van Nellestijn. Met o.a. Frans Bauer, Richard de Ruijter, Wieteke van Dort, Hetty Heyting en Inge Ipenburg.

Sinterklaas komt al tijdens de zomer naar Nederland voor een geheim bezoek, maar dan wordt hij bijna ontdekt. Derde deel uit de kinderfilm serie.

Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek

2008 | Familiefilm

Nederland 2008. Familiefilm van Martijn van Nellestijn. Met o.a. Robert-Jan Wik, Pamela Teves, Harold Verwoert, Hetty Heyting en Ben Cramer.

In Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek wordt de goedheiligman gedrogeerd door Carel Struyken (The Adams Family) , die vervolgens de enge Dr. Brein (Pamela Teves) tot nieuwe sint benoemt. De beïnvloedbare doelgroep komt met rare ideeën de bioscoop uit: naast opzichtige reclame leren kinderen dat sommige dingen ‘desnoods’ met geweld opgelost moeten worden en dat Rita Verdonk minister-president is.

Over de liefde: Niet alles hoeft gezegd

1997 | Komedie, Romantiek

Nederland 1997. Komedie van Eric Oosthoek. Met o.a. Hans Dagelet, Ella van Drumpt, Hymke de Vries, Fred van der Hilst en Christine Bijvanck.

Eerste van tiendelige reeks kortfilms waarin verhalen worden verteld met centraal de liefde en problemen tussen twee mensen. Ben en Martha (Dagelet en Van Drumpt) zijn al jaren met elkaar getrouwd. Als Ben langzaamaan verandert ontdekt Martha dat hij een vriendin heeft. Ze gaat de confrontatie met de maîtresse aan en de gevolgen zijn fataal. Ben en Martha worstelen met hun eigen schuldgevoelen en daarom verzwijgen ze voortdurend zaken voor elkaar. Praten is in hun relatie onmogelijk geworden. Als zij zich in hun vakantiehuisje terugtrekken vervreemden ze alleen maar meer van elkaar. Pas na een tweede ramp verbreken ze het zwijgen. Geschreven door Hetty Heyting. Sober, knap spel van de twee protagonisten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hetty Heyting op televisie komt.

Reageer