John Heston

Acteur

John Heston is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

A...come assassino

1966 | Mysterie, Thriller

Italië 1966. Mysterie van Ray Morrison. Met o.a. Alan Steel, Mary Arden, Aichè Nanà, John Heston en Charlie Karum.

Goed wie-is-de-dader-verhaal rond een mysterieuze moord. De film wordt echter verpest door slechte regie en dito spel. Tijdens een stormachtige nacht keert een vrouw terug naar een kasteel. Daar aangekomen ontdekt ze dat haar vader met een mes is doodgestoken. In het handvat staat een A gegrift en de kluis staat open. De zaak wordt door de politie onderzocht. De verdachten zijn de zus van het slachtoffer, de dochter, de nicht, de zoon en schoondochter, een ver, jong familielid en een privé-secretaris. Allen hebben goede redenen om de rijke oude man te vermoorden. De advocaat van het slachtoffer heeft een band met een opgenomen boodschap voor de familieleden. Zijn boodschap luidt dat slechts drie van hen binnen een maand zijn rijkdom kunnen erven. Ook mogen er slechts drie personen aanwezig zijn op het kantoor van de advokaat bij wie hij zijn geschreven testament met de drie namen van de erfgenamen heeft achtergelaten.

Il Vecchio Testamento

1963 | Historische film, Avonturenfilm

Italië 1963. Historische film van Gianfranco Parolini. Met o.a. Brad Harris, Susan Paget, Carlo Tamberlani, John Heston en Margaret Taylor.

Niet zo spectaculair epos, dat losjes gebaseerd is op het Oude Testament. De nadruk ligt vooral op de geschiedenis van het joodse volk, dat Jerusalem verovert en het Koninkrijk Israël sticht. Plichtmatig geacteer, acceptabele zij het niet uitzonderlijke gevechtsscènes en een middelmatige regie. De decors zijn zeker niet slecht. Ook bekend als THE OLD TESTAMENT.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Heston op televisie komt.

Reageer