Mino Loy

Regisseur

Mino Loy is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

La Battaglia del Deserto

1969 | Oorlogsfilm

Spanje/Italië 1969. Oorlogsfilm van Mino Loy. Met o.a. Robert Hossein, George Hilton, Frank Wolff, Ivano Staccioli en Freddy Unger.

Een harde, rauwe oorlogsfilm over Duitsers en Engelsen die met elkaar opgescheept zitten in de Afrikaanse woestijn gedurende WO II en elkaar vervolgens bloederig om zeep weten te helpen.

Flashman

1967 | Avonturenfilm, Fantasy

Italië 1967. Avonturenfilm van Mino Loy. Met o.a. Paul Stevens en Claudia Lange.

Slecht gespeelde, armoedige film. Poging om striphelden te imiteren: een gekostumeerde misdaadbestrijder gaat achter een jonge dief aan, die steeds handig en vindingrijk aan zijn arrestatie weet te ontsnappen. Een wegwerpprodukt. Kijk maar liever naar oude tv-afleveringen van Batman.

La donna di notte

1962 | Erotiek, Documentaire

Italië 1962. Erotiek van Mino Loy. Met o.a. Guido Castaldo en Nico Rienzi.

Volledige documentaire over spectaculaire striptease shows, zoals die te zien zijn in de top-nachtclubs van de wereld. Castaldo en Rienzi nemen de kijker bij de hand en praten de scènes aan elkaar.

Il Mondo di notte

1960 | Documentaire

Italië 1960. Documentaire van Mino Loy.

Een aaneenschakeling van bizarre revuetaferelen en striptease-acts, opgenomen in vermaakscentra over de gehele wereld. Het commentaar probeert dit overzicht van dubieuze attracties op te schroeven tot een objectieve, ironische kroniek van het twijfelachtige nachtleven. Grote delen van dit werkje zijn van een bijna fascinerende banaliteit. Ook bekend als MONDO SEXY DI NOTTE; USA/GB-titel: WORLD BY NIGHT.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mino Loy op televisie komt.

Reageer