Ladislav Balous

Acteur

Ladislav Balous is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Crackerjack 2

1997 | Thriller, Actiefilm

Canada/Tsjechië/Verenigde Staten 1997. Thriller van Robert Lee. Met o.a. Judge Reinhold, Carol Alt, Michael Sarrazin, Katerina Brozova en Karel Roden.

Op het moment dat cop Jack Wild (Reinhold) zijn aartsvijand Hans Becker (Roden) bijna in de luren heeft gelegd, wordt zijn actie door zijn baas Parminter (Barclay) op een amateuristische manier verknoeid. Becker ontkomt met een lading explosieven. Op een lijk vindt Wild papieren van een man, en er gaat bij hem een lichtje op. Het slachtoffer was iemand die een aantal rijke investeerders had uitgenodigd om tijdens een driedaagse treinreis door de Rocky Mountains een project te presenteren. Ook Jacks vriendin investment-manager Dana Townsend (Alt) is onder de genodigden. Becker en zijn opdrachtgever, Mr. Smith (Sarrazin), hebben een driest plan - een kaping - uitgekiend om de politie te vlug af te zijn en de genodigden hun kapitaal te ontfutselen. Natuurlijk hebben ze buiten Jack gerekend. Reinhold is ondanks de rol die eigenlijk helemaal niet bij hem past, toch de attractie van deze routine actie-thriller. Hij heeft heel aardig zijn personage en zijn avonturen gerelativeerd, zodat het bijna een gezellig onderonsje is geworden met zeer spannende momenten. Een weinig origineel, maar een goed uitgewerkt scenario van Christopher Hyde. Gefotografeerd in Praag en Vancouver door John Herzog. Op video uitgebracht als CRACKERJACK 2: HOSTAGE TRAIN.

Džusový román

1987 | Drama

Servië en Montenegro 1987. Drama van Fero Fenič. Met o.a. Alena Mihulová, Laura Kurovská, Josef Vaidiš, Ladislav Balous en Ludmila Baštincová.

Een realistisch drama, geschreven en gevoelig geregisseerd door Fero Fenič, dat werd gemaakt in 1984 en uitgebracht in 1987. Twee winkelmeisjes zoeken de ware liefde. De energieke Jitka vindt een echtgenoot, terwijl de naïeve Alena verleid en in de steek gelaten wordt door een cynische krachtpatser. Het diep gekwetste meisje aanvaardt haar lot gelaten. Een gewoon verhaal, dat gebracht wordt met een kritische, scherpe visie op de sociale struktuur en de morele onverschilligheid van de maatschappij. Een originele en innemende film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ladislav Balous op televisie komt.

Reageer