James Haven

Acteur

James Haven is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Breaking Dawn

2004 | Thriller, Horror, Mysterie

Verenigde Staten 2004. Thriller van Mark Edwin Robinson. Met o.a. James Haven, Sarah-Jane Potts, Jennette McCurdy en Edie McClurg.

Een medicijnenstudente moet als casus een gevaarlijke psychopaat onderzoeken, die wordt verdacht van de gruwelijke moord op zijn moeder. 'Als dit mislukt, zul je nooit een arts worden,' waarschuwt haar professor streng. Het eerste gesprek vindt plaats in een gesloten ruimte, zonder bewaking. Inderdaad: Breaking Dawn neemt het niet zo nauw met de geloofwaardigheid. Toch is het, voor een pretentieloze tv-productie, best een spannende thriller met bovennatuurlijk randje. Let op James Haven, de psychopaat, een creepy mannelijke versie van zijn zus Angelina Jolie.

Gia

1998 | Biografie, Drama

Verenigde Staten 1998. Biografie van Michael Cristofer. Met o.a. Angelina Jolie, Mercedes Ruehl, Faye Dunaway, Elizabeth Mitchell en Kylie Travis.

'Mooi engeltje' Angelina Jolie (1975) doet haar naam eer aan in deze succesvolle HBO-biopic over het beroerde leven van supermodel Gia Carangi die op 26-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van aids. Jolie's inspanningen waren goed voor een Golden Globe en bezorgden de actrice definitief het bad-girl imago waarop haar huidige carrière drijft met als meest recente voorbeeld haar sexploitatierollen in Gone in sixty seconds (2000) en Tomb Raider (2001). Niettemin ging ze slechts tweemaal uit de kleren; in Gia en binnenkort in Original Sin, eveneens van regisseur Cristofer. (VM/VPRO Gids)

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James Haven op televisie komt.

Reageer