Joe E. Ross

Acteur

Joe E. Ross is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Frasier, the Sensuous Lion

1973 | Fantasy, Erotiek

Verenigde Staten 1973. Fantasy van Pat Shields. Met o.a. Michael Callan, Katherine Justice, Marc Lawrence, Malachi Throne en Peter Lorre Jr..

Een verlegen zo[KA3]oloog ondekt dat hij door middel van telepathie kan communiceren met een potente oude leeuw (met de stem van Victory Jory), die hem o.a. leert hoe hij bij de dames in de smaak moet vallen. De film kent een aantal aardige situaties door de combinatie van een wat zonderling fantasy- verhaal en een hele milde seks-komedie, maar het geheel maakt een onevenwichtige indruk. Ook bekend als FRASIER, THE LOVABLE LION.

Revenge Is My Destiny

1971 | Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1971. Drama van Joseph Adler. Met o.a. Sidney Blackmer, Chris Robinson, Elisa Ingram en Joe E. Ross.

Een Vietnamveteraan (Robinson) keert terug in Miami en ontdekt dat zijn vrouw verdwenen is. Hij stuit op een reeks gebeurtenissen die tot haar dood geleid hebben. Het scenario heeft te veel gaten en de locaties worden niet goed genoeg gebruikt.

The Love Bug

1969 | Sciencefiction, Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1969. Sciencefiction van Robert Stevenson. Met o.a. Dean Jones, Michele Lee, Buddy Hackett, David Tomlinson en Joe Flynn.

Het geluk zit de jonge autocoureur Jones niet mee de laatste tijd, maar hij blijft de moed erin houden. Zelfs nu hij noodgedwongen meedoet aan stockcar-races. Gelijktijdig gaat hij op zoek naar een toekomstige wagen. Rondgeleid door de bevallige Lee, komt hij tot de ontdekking dat de prijzen van de auto's zijn budget ver overschrijden.

Hear Me Good

1957 | Drama

Verenigde Staten 1957. Drama van Don McGuire. Met o.a. Hal March, Joe E. Ross, Merry Anders en Jean Willes.

Trivialiteit over een schoonheidswedstrijd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joe E. Ross op televisie komt.

Reageer