Julio Salvador is regisseur.
Er zijn 10 films gevonden.

Tumba dela isla maldita. La

1973 | Horror

Spanje 1973. Horror van Julio Salvador. Met o.a. Andrew Prine, Patty Shepard, Mark Damon, Teresa Gimpera en Daniel Martín.

Door de schuld van een verliefd stel verrijst in Turkije een duizend jaar oude vrouwelijke vampier uit de dood. Een middelmatige maar interessante film, die niets weg heeft van de gebruikelijke Spaanse fantasiefilms. De gedenkwaardige Gimpera speelt de rol van vampier.

Llaman de Jamaica, Mr. Ward

1968 | Mysterie, Actiefilm

Spanje/Italië 1968. Mysterie van Julio Salvador. Met o.a. Ray Danton, Pamela Tudor, Jorge Rigaud en Luis Dávila.

Een privé-detective wil de moord op zijn beste vriend wreken. Een onbenullige film zonder enige kwaliteit, die op andere films in dit genre terugvalt.

La Boda era a las doce

1962 | Komedie, Romantiek

Spanje 1962. Komedie van Julio Salvador. Met o.a. Conchita Velasco, José Rubio, Ismael Merlo en Terele Pávez.

Een jonge vrouwelijke beambte kan niet kiezen tussen haar twee aanbidders, die tot verschillende maatschappelijke klassen horen. Een onbelangrijke komedie.

Han matado a un cadaver

1961 | Misdaad, Thriller

Spanje/Frankrijk 1961. Misdaad van Julio Salvador. Met o.a. José Campos, Colette Ripert, Angel Picazo, Maria Mahor en Dionisio Macias.

De moord op een nachtclubzangeres in Barcelona brengt de politie op het spoor van een valsemunterscomplot. De tweelingzus van de zangeres wordt ingezet om de gangsters in verwarring te brengen. Het kost haar bijna het leven, maar ze wordt beloond met een huwelijksaanzoek van de inspecteur. De Spaanse situering en de pittoreske locaties behoeden deze doorsnee misdaadfilm voor een déjà vu-effect. De film wordt echter nooit echt spannend of verrassend. Franse titel: INTERPOL RECHERCHE.

Juanillo, papá y mamá

1957 | Drama

Spanje 1957. Drama van Julio Salvador. Met o.a. Lina Rosales, Conrado San Martín, Miguel Angel Rodríguez en Carmen Pardo.

Een wees op zoek naar zijn mogelijke ouders... De reinste vulgariteit.

Sin la sonrisa de Dios

1955 | Drama

Spanje 1955. Drama van Julio Salvador. Met o.a. Conrado San Martín, Pepito Moratalla, Beny Deus, Pedro Porcel en Julia Caba Alba.

De tegenslagen van een monnik. De gebruikelijke en waardeloze godsdienstige film van de Spaanse cinema uit de jaren vijftig.

Lo que nunca muere

1954 | Oorlogsfilm, Drama

Spanje 1954. Oorlogsfilm van Julio Salvador. Met o.a. Conrado San Martín, Vira Silenti, Gerard Tichy, Marion Mitchel en Conrado San Martin.

Twee broers die door een familietwist uit elkaar gegaan zijn staan elkaar in de oorlog naar het leven zonder het te weten. Een belachelijk melodrama.

Duda

1951 | Misdaad

Spanje 1951. Misdaad van Julio Salvador. Met o.a. Conrado San Martín, Elena Espejo, Francisco Rabal en Mary Lamar.

De man van een vrouw die voor de tweede keer getrouwd is gelooft dat zij haar eerste echtgenoot heeft vermoord. Een middelmatige film van een regisseur die juist in het detective-genre zijn beste films realiseerde.

Se le fue el novio

1943 | Komedie

Spanje 1943. Komedie van Julio Salvador. Met o.a. Sara Montiel, Fernando Fernán-Gómez, Marta Flores en Ramón Martori.

In een denkbeeldig land verliest een meisje haar geliefde. Een liefdeskomedie die enig belang heeft omdat hij het debuut van regisseur Salvador was.

La boda era a las doce

1862 |

Spanje 1862. Julio Salvador. Met o.a. Ismael Merlo, José Rubio en Conchita Velasco.

In een denkbeeldig land verliest een meisje haar geliefde. Een liefdeskomedie die enig belang heeft omdat hij het debuut van regisseur Salvador was.