Jack Kruppa is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Heiße Bräute auf der Schulbank

1984 | Erotiek

Duitsland 1984. Erotiek van Albert Naumann. Met o.a. Sybille Sing, Eleonore Melzer, Uschi Karnat, Sepp Kneisel en Rolf Ernser.

Een leraar wil overplaatsing naar de school waar zijn vriendin werkt, afdwingen. Om zijn doel te bereiken haalt hij van alles uit in de hoop voor straf naar die instelling overgeplaatst te worden: zo probeert hij leergierige leerlingen van het vrouwelijke geslacht 'bepaalde theorieën' in de praktijk te laten ervaren. Afgezaagde Duitse seksprut.

Waidmannsheil in Spitzenhöschen

1982 | Erotiek

Duitsland 1982. Erotiek van Kenneth Howard. Met o.a. Sandra Atia, Eleanore Melzer, Evi Rosta, Mario Pollak en Günter Amann.

Een graaf die in financiële moeilijkheden verkeert, stelt zijn slot als jachtslot ter beschikking. De onderneming wordt al ras een etablissement voor seksavonturen.

Reifeprüfung auf der Schulbank

1982 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1982. Erotiek van Hans Madsack. Met o.a. Werner Singh, Dorle Buchner, Eleanore Melzer, Mario Polak en Biggi Nandke.

Het onzinnige verhaaltje - een versierder vervangt zijn vriend in de vakken sport en seksualiteit - fungeert als alibi voor clichématige seksscènes. De regie wordt ook dikwijls toegekend aan Frank Howard, die in werkelijkheid Frank Hover heet.

Drei Dirndl in Paris

1981 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1981. Komedie van Kenneth Howard. Met o.a. Eleanore Melzer, Peter Steiner, Marina Krenner en Christina Randel.

Drie jonge vrouwen reizen voor 'studiedoeleinden' naar Parijs. Onnozele seksfilm volgens de gebruikelijke clichées.