Solomon Sturges

Acteur

Solomon Sturges is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Working Girls

1974 | Erotiek

Verenigde Staten 1974. Erotiek van Stephanie Rothman. Met o.a. Sarah Kennedy, Lynne Guthrie, Ken Del Conte, Solomon Sturges en Gene Elman.

In Los Angeles leert een meisje uit de provincie (Kennedy) het harde stadsleven kennen middels een baantje als stripteaseuse en later als manager van een nachtclub. Deze losse, soepele satire (in de trant van Rothmans GROUP MARRIAGE) schetst levendig welke mogelijkheden vrouwen hebben in een overwegend patriarchale maatschappij. Enkele geestige observaties met betrekking tot de stereotiepe rolverwachting tussen seksuele partners. Aantrekkelijk acteerwerk.

Group Marriage

1972 | Drama, Erotiek

Verenigde Staten 1972. Drama van Stephanie Rothman. Met o.a. Victoria Vetri, Aimée Eccles, Solomon Sturges, Claudia Jennings en Zack Taylor.

Deze simpele, maar zeer intelligente en verfrissende film belicht de paradox dat er voor iedereen in de hedendaagse maatschappij zoveel keuzemogelijkheden openstaan, dat van kiezen nauwelijks meer gesproken kan worden: wat vrije keuze lijkt, is vaker een produkt van frustratie. De film betrekt deze stelling vervolgens op seksuele relaties. Aantrekkelijk geacteerd, vooral door Aimée Eccles.

Charro!

1969 | Western

Verenigde Staten 1969. Western van Charles Marquis Warren. Met o.a. Elvis Presley, Ina Balin, Victor French, Barbara Werle en Solomon Sturges.

Mexico, 1870. Bandiet Jess Wade wil zijn leven beteren en verlaat zijn bende, die hem vervolgens een overval in de schoenen probeert te schuiven. De poging om Elvis door middel van een western van imago te laten veranderen, is op jammerlijke wijze mislukt. Bovendien zingt Elvis slechts één liedje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Solomon Sturges op televisie komt.

Reageer