Jerry Johnson is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Naked Wishes

2000 | Erotiek

Verenigde Staten 2000. Erotiek van Mike Sedan. Met o.a. Jeff Kueppers, Chanda Marie, Lance Moseley, Jennifer Marks en Damian Foster.

Erotische bewerking naar het idee van Aladin en de wonderlamp. En dit is niet zomaar een geest, ze kan niet wachten om elke wens van haar meester in vervulling te laten gaan

Erotic Boundaries

1997 | Misdaad, Erotiek

Verenigde Staten 1997. Misdaad van Mike Sedan. Met o.a. Kathy Shower, Lisa Comshaw, Timothy Agee, J. Nichole Italiano-Zaza en Chris Johnston.

Reggie is niet meer tevreden over haar leven en fantaseert regelmatig over haar seksleven met haar man David. Hij is de laatste tijd veel afwezig en maakt veel overuren op zijn werk samen met zijn secretaresse Janet. Plotseling beschuldigd Janet hem van sexuele mishandeling. David verliest zijn baan en wil samen met Reggie wraak nemen

Mischievous

1996 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1996. Thriller van Mike Sedan. Met o.a. Doug Jeffery, Jennifer Burton, Christopher Abraham, Cordell Conway en Trisha Berdot.

Het derde deel van een losse serie van drie spannende, erotisch getinte B-films. Het vorige deel was een bittere teleurstelling en kijkers hoopten er nooit meer mee geconfronteerd te worden. Onderhavig deel blijkt een zekere verademing te zijn ten opzichte van zijn verschrikkelijk slechte voorganger. Jeff (Jeffrey) ontmoet op een high school-re[KA3]unie Angela (Burton) en de vlam slaat bij hem in de pan. Niet alleen zijn privéleven gaat naar de knoppen, maar hij verteert volledig onder Angela's betovering. Hoogtepunten uit de film is Jeff die met Angela de liefde bedrijft op het dakterras van een wolkenbrabber, een originele manier om in de wolken te zijn... Het afschuwelijk zwakke scenario is van Helen Haxton. Het camerawerk van Henri Carboni is wazig en bevat schreeuwende kleuren, precies wat bij het genre past. Ook bekend als FRIEND OF THE FAMILY 3.

Kill Squad

1982 | Misdaad

Verenigde Staten 1982. Misdaad van Patrick G. Donahue. Met o.a. Jean Glaude, Jeff Risk, Jerry Johnson, Bill Cambra en Francisco Ramirez.

Een rijke fabrikant zint op wraak na een overval, waarbij zijn vrouw verkracht en vermoord werd en hij zelf verlamd raakte. Hiervoor roept hij zes vroegere Vietnam-kameraden te hulp. Een goedkoop en onverkwikkelijk produkt.