Freddy Braidy

Producer

Freddy Braidy is producer.
Er zijn 4 films gevonden.

Wrong Turn at Tahoe

2009 | Thriller

Verenigde Staten 2009. Thriller van Franck Khalfoun. Met o.a. Harvey Keitel, Cuba Gooding jr, Miguel Ferrer, Alex Meneses en Leonor Varela.

Tahoe is een berglandschap met een meer op de grens van Californiƫ en Nevada, in de Amerikaanse psyche synoniem voor pais en vree. Daar is dus iedere afslag goed, waardoor de titel Verkeerde afslag bij Tahoe onmiddellijk intrigeert. Maar ondanks de geschikte titel en namen als Harvey Keitel en Cuba Gooding jr is deze DVD-thriller niet veel meer dan een langdradige schietpartij tussen een stel criminelen, met bijna zeventiger Keitel als aanvoerder en de rest als boefjes. En Tahoe? Dat blijkt ook nog eens niet per se te slaan op het geliefde vakantieoord. Vermoeiend.

Lola

2009 | Drama

Frankrijk/Filipijnen 2009. Drama van Brillante Mendoza. Met o.a. Anita Linda, Rustica Carpio, Tanya Gomez, Jhong Hilario en Ketchup Eusebio.

Een jongeman wordt gedood door een kruimeldief waarna hun twee grootmoeders elkaar treffen tijdens hun verwoede pogingen geld in te zamelen voor respectievelijk een begrafenis en een borgsom. De Filipijnse filmmaker Mendoza (Kinatay) draaide opnieuw op de scheidslijn tussen documentaire en speelfilm in de verarmde delen van Manilla. Daardoor lijkt het alsof Mendoza de oudjes toevallig tegen het lijf liep, maar niets is minder waar: oma's Linda en Carpio zijn grandes dames van de Filipijnse cinema. Indrukwekkend eerbetoon aan de volgens Mendoza sterk matriarchale Filipijnse maatschappij.

Blonde Ambition

2007 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2007. Romantische komedie van Scott Marshall. Met o.a. Jessica Simpson, Luke Wilson, Rachael Leigh Cook, Penelope Ann Miller en Andy Dick.

Boerenmeisje Katie (Simpson) gaat met hooggespannen verwachtingen naar New York om haar vriendje te verrassen, maar o jee, hij blijkt niet zo monogaam als ze had verwacht. Ze gaat logeren bij haar nichtje (Cook), probeert overeind te blijven als fietskoerier en wordt dan aangenomen door de gewetenloze zakenvrouw Debra (Miller) die haar wil gebruiken om een collega een hak te zetten. Er waren maar liefst zeven producers betrokken bij het maken van deze bijzonder matige komedie. Het hielp niet.

Bottoms Up

2006 | Komedie

Verenigde Staten 2006. Komedie van Erik MacArthur. Met o.a. Jason Mewes, Paris Hilton en David Keith.

Owen Peadman is een eenvoudige barman die meedoet aan een cocktailwedstrijd om geld in te zamelen voor zijn vader die in geldnood zit. Het steakrestaurant van zijn vader zal gesloten moeten worden als hij niet snel met geld over de brug komt. Helaas gaat de geldprijs in de wedstrijd aan Owens neus voorbij en moet hij met een andere slinkse list komen om toch een flink bedrag bij elkaar te krijgen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Freddy Braidy op televisie komt.

Reageer