Dan Foliart

Componist

Dan Foliart is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

The Soul Collector

1999 | Romantiek, Fantasy, Familiefilm, Experimenteel, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1999. Romantiek van Michael M. Scott en Michael Scott. Met o.a. Melissa Gilbert, Bruce Greenwood, Christina Carlisi, Dey Young en Tod Allen.

Zachariah is een engel, wiens werk het is om de pas overledenen wegwijs in het hiernamaals te maken. Als hij zijn taak weer eens verwaarloost, wordt hij voor straf een maand naar de aarde gestuurd. Het aardse bestaan, dat hij aanvankelijk verafschuwt, begint hem steeds beter te bevallen. Hij heeft ervaringen en gevoelens die hem voorheen onbekend waren en wordt zelfs verliefd

Not Our Son

1995 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1995. Drama van Michael Rhodes en Michael Ray Rhodes. Met o.a. Neil Patrick Harris, Gerald McRaney, Tom Verica, Ari Myers en Cindy Pickett.

Het verhaal over een pyromaan die minstens 76 branden in Seattle stichtte. De film wordt nodeloos gehinderd door de gekozen vorm van docudrama, maar laat echter heel duidelijk de gevolgen zien van de wandaden voor het gezin waaruit dader afkomstig is.

The Little Mermaid: Whale of a Tale

1992 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1992. Animatie van Jamie Mitchell.

Pilootfilm van tv-serie met de verdere avonturen van de personages uit de met een Oscar bekroonde Disney-animatiefilm THE LITTLE MERMAID uit 1989. De mooie zeemeermin-prinses Ariel adopteert een verdwaalde baby-walvis maar met de hulp van haar vriendjes, Sebastiaan-de-kreeft en het gele visje Botje wordt het lieve diertje klaargestoomd om de weg naar zijn school terug te vinden. Bruisende avonturen diep in zee, zwierig geanimeerd. Engelse versie met de stemmen van Jodi Benson, Samuel E.Wright, Edan Cross, Ken Mars, Jim Cummings. Geslaagde Nederlands gesproken en gezongen versie met de stemmen van Laura Vlasblom (als Ariel), Freddy Gumbs, Huib Broos, Bennie Jolink, Joeri Lucassen, Egbert Stoelinga en Reinder van der Naalt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dan Foliart op televisie komt.

Reageer