Karen Landry

Acteur

Karen Landry is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Rebel Highway: Roadracers

1994 | Familiefilm, Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Familiefilm van Robert Rodriguez. Met o.a. David Arquette, Salma Hayek, Jason Wiles, William Sadler en Helen Shaver.

Pilot voor de serie Rebel Highway met prachtige rollen. Dude Delaney is toch een gevoelige jongen, al is hij lid van een jeugdbende. Hij krijgt problemen met bendeleider Teddy. Regisseur Rodriguez heeft het allemaal prachtig in beeld gebracht en hij houdt er flink het tempo in.

Patti Rocks

1988 | Komedie

Verenigde Staten 1988. Komedie van David Burton Morris. Met o.a. Chris Mulkey, John Jenkins, Karen Landry, David L. Turk en Stephen Yoakum.

Een getrouwde man (Mulkey) die vader is, is een typische macho. Iedere rok die hij ziet, probeert hij te veroveren. Dit heeft hem in een benarde positie gebracht. Een van zijn vriendinnen, Patti Rocks (Landry), is zwanger en weigert zich te laten aborteren. Hij een vriend van vroeger (Jenkins), een eerlijke kerel op wie hij kan rekenen, hem te helpen, hoewel hij hem in twaalf jaar niet meer gezien heeft. Hij vraagt hem mee te gaan om haar te bewegen tot een abortus. Intimistische, dramatische tragikomedie, soms wat rauw, maar over het algemeen toch heel gevoelig. De rolverdeling is goed. Morris, Mulkey, Jenkins en Landry schreven het scenario, waarin enkele personages uit LOOSE ENDS van Victoria Wozniak (1975) voorkomen. Het camerawerk van deze onafhankelijke low budget film is van Gregory M. Cummins.

The Christmas Star

1986 | Fantasy, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1986. Fantasy van Alan Shapiro. Met o.a. Edward Asner, Rene Auberjoinois, Jim Metzler, Susan Tyrrell en Fred Gwynne.

De oplichter Asner, die een baard draagt, krijgt de 'geest' als een stel kinderen gelooft dat hij de echte Kerstman is. Een typisch Disney-product. Scenario van Alan Shapiro en Carol Dysinger. Camerawerk van Paul Lohmann.

Dalton: Code of Vengeance II

1986 | Misdaad

Verenigde Staten 1986. Misdaad van Alan Smithee. Met o.a. Charles Taylor, Ed Bruce, Belinda Montgomery, Tony Frank en Donnelly Rhodes.

Eenzame Vietnam-veteraan David Dalton (Taylor) gaat op jacht naar zijn vroegere commandant, die nu een para-militaire bende leidt die opereert vanuit Florida's Everglades. Vervolg op CODE OF VENGEANCE en voorloper van de serie Dalton die het niet lang heeft uitgehouden. Onder pseudoniem geregisseerd.

The Personals

1981 | Drama

Verenigde Staten 1981. Drama van Peter Markle. Met o.a. Bill Schoppert, Karen Landry, Paul Eiding, Michael Laskin en Vickie Dakil.

Lief, sympathiek - maar ook eerlijk en realistisch - komedietje over wat er gebeurt wanneer de pas gescheiden en licht kalende Schoppert een kennismakingsadvertentie plaatst. Misschien is er wat te veel tijd ingeruimd voor irrelevante scènes, maar het effect blijft aardig en 'Shelley' is om te brullen. Een onafhankelijke produktie, gefilmd in Minneapolis.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Karen Landry op televisie komt.

Reageer