Yukiko Kobayashi

Acteur

Yukiko Kobayashi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sho o suteyo machi ni devo

1971 | Experimenteel

Japan 1971. Experimenteel van Shuji Terayama. Met o.a. Hideaki Sasaki, Masahuro Saito en Yukiko Kobayashi.

De film is een satirische en kritische schets van de Japanse samenleving en moraal anno 1971. De nieuwe generatie provoceert de tradities door middel van muziek, straattoneel en andere uitingsvormen. Daarbij wordt ook het filmkijkend publiek niet ontzien. Centraal staat een jongen wiens vader een oorlogsmisdadiger is, zijn zuster een snolletje en zijn grootmoeder een dievegge.

Chi o su me

1971 | Horror

Japan 1971. Horror van Michio Yamamoto. Met o.a. Mori Kishida, Midori Fujita, Osahide Takahashi, Sanae Emi en Kaku Takashina.

Een klein meisje heeft een ontmoeting met een Japanse vampier; niemand gelooft haar verhaal, maar de aanblik van de goud-ogige vampier laat haar niet los. Een tamelijk traditioneel en weinig verrassende, maar prachtig gefotografeerde film. Ook bekend onder de titels LAKE OF DRACULA en DRACULA'S LUST FOR BLOOD.

Kaiju Sôshingeki

1968 | Horror, Sciencefiction

Japan 1968. Horror van Inoshiro Honda. Met o.a. Akira Kubo, Jun Tazaki, Yoshio Tsuchiya, Kyoko Ai en Yukiko Kobayashi.

Het jaar is 1999 en de aarde staat op het punt overvallen te worden door superieure wezens van de planeet Kilaak. Radeloze Japanse geleerden mobiliseren hun monstervrienden en -vijanden uit het verleden (Godzilla, Minya, Rodan, Mosura, Angorus, Varan, Manda, Gorosaurus, etc.) om een invasie te voorkomen. Elf van Toho's gigantische filmmonsters in de slag met buitenaardse gedrochten leveren de meest luidruchtige film aller tijden op. Alleen de liefhebbers in hart en nieren zitten deze hallucinerende negende aflevering in de GODZILLA-reeks uit. De Engelstalige versie is van 1969, beloopt 80m en heeft diverse titels, waaronder: DESTROY ALL MONSTERS en ATTACK OF THE MARCHING MONSTERS; ook bekend als OPERATION MONSTERLAND.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yukiko Kobayashi op televisie komt.

Reageer