Barre Philips

Componist

Barre Philips is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Doc's Kingdom

1987 | Drama

Verenigde Staten/Frankrijk/Portugal 1987. Drama van Robert Kramer. Met o.a. Paul McIsaac, Vincent Gallo en Joao Cesar.

Doc, die woont waar Europa ophoudt en de Derde Wereld begint, is al tien jaar ziek. Het gaat niet om cholera, zoals de artsen geloven, maar om een psychisch trauma dat wanhoop heet. Aan de andere kant van de wereld woont zijn zoon, die na de dood van zijn moeder een brief vindt van zijn vader, die hij dood waande. En hij gaat naar hem op zoek. Deze rondzwervende Amerikaanse regisseur wordt geobsedeerd door thema's als de eenzaamheid, het probleem van de intermenselijke communicatie en daarenboven het zwerven, zowel in geestelijke als in geografische zin. Een zeer boeiend portret van twee figuren die omringd worden door een wereld die zo onverschillig is dat ze niet lijkt te bestaan.

Guns

1980 | Mysterie

Frankrijk 1980. Mysterie van Robert Kramer. Met o.a. Patrick Bauchau, Juliet Berto, Peggy Franckson, Keja Kramer en Robert Boner.

Deze Amerikaanse regisseur, die overal en nergens thuis is, heeft meerdere films gemaakt in Frankrijk. En als bij toeval is `het zwerven` het thema van deze film en niet, zoals men zou denken, de wapensmokkel die onderzocht wordt door een journalist, die van Parijs naar Marseille gaat en net als in het echte leven de meest uiteenlopende personages ontmoet. Een film over de op drift rakende en zijn eigen grenzen aftastende mens, die is opgebouwd uit ingewikkelde, opengewerkte en elkaar overlappende vertellingen, die bestaan uit fragmenten die enigszins doen denken aan Jean-Luc Godard in zijn begintijd. Het resultaat is een zeer aantrekkelijke film, die voortdurend aansluit bij de werkelijkheid. De film is echter ook verwarrend en dat verklaart waarom hij slechts bij een klein (maar hartstochtelijk) publiek is aangeslagen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Barre Philips op televisie komt.

Reageer