Zachy Noy

Acteur

Zachy Noy is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Liebesgrüße aus der Lederhose VII - Kokosnüsse und Bananen

1989 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1989. Erotiek van Gunter Otto. Met o.a. Zachy Noy, Willi Pichler, Andrea Maier, Jane Windsor en Georg Einerdinger.

Regisseur Otto heeft een goedkope seksklucht verbonden aan zijn in 1982 verzande serie LIEBESGR[KA3]U[KL29]E AUS DER LEDERHOSE met `seks`-ster Noy (uit de buitengewoon flauwe LEMON POPSICLE-reeks) over de crisis in het huwelijk van echtpaar Noy- Pichler, dat opgelost wordt aan de hand van een opgeklopt jaloezie-dramaatje. Ook bekend als COCONUTS AND BANANAS.

Eis am Stiel - 8.Teil

1988 | Komedie, Erotiek, Muziek

Israël/Duitsland 1988. Komedie van Reinhard Schwabenitzky. Met o.a. Zachy Noy, Jesse Katzur, Jonathan Sagall, Sybille Rauch en Elfi Eschke.

De eeuwige tieners Johnny (Noy), Benny (Katzur) en Bobby (Sagall) storten zich weer op erotische avontuurtjes. Dit keer willen ze een leegstaande strandclub tot liefdesnest ombouwen, maar de koppige Peggy (Martin) vormt een lastig obstakel. Is het een wonder dat het in dit achtste deel aan vaart en originaliteit ontbreekt? Het scenario is van regisseur Schwabenitzky naar een idee van Noy. Het camerawerk is van Karl Kases. Ook bekend als SUMMERTIME BLUES.

Hagan

1977 |

Israël 1977. Victor Nord. Met o.a. Melanie Griffith, Shai K. Ophir, Tuvia Tavi, Re'uven Adiv en Schoschana Do'ar.

De oude rabbijn Ophir woont met zijn vrouw in een tuin, die bevloeid wordt door de afvoer van een hotel. Speculanten willen het grondstukje kopen, maar de rabbijn wijst ieder bod van de hand. Zijn plekje is het toevluchtsoord van een schone, spiernaakte `engel` (Griffith), die daar schuilt nadat ze achterna gezeten werd door een stel opgeschoten jongelingen. De zoon van de rabbijn, die zware schulden heeft, wil dat zijn vader het lapje grond verkoopt. Hij ontdekt zijn vaders geheim, en krijgt te maken met de opdringerige achtervolgers, en raakt gewond. Hij wordt hij door de 'engel' liefderijk verzorgd, en zij brengt de nacht door met hem. Dan is sprookje vaders voorbij, en het meisje blijkt spoorloos verdevenen. Een aardige, vrijmoedige satire op het verhaal van Adam en Eva, en hun verdrijving uit het paradijs.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Zachy Noy op televisie komt.

Reageer