Paul Ozgur

Cameraman

Paul Ozgur is cameraman.
Er zijn 4 films gevonden.

The Wound

2017 | Drama, Romantiek

Zuid-Afrika 2017. Drama van John Trengove. Met o.a. Nakhane Touré, Bongile Mantsai en Niza Jay.

Zuid-Afrikaans drama over Xolani, een jongeman die ieder jaar naar het verlaten berggebied van zijn stam reist om te helpen bij de rituele inwijding tot mannelijkheid. Daar wordt het grote geheim van Xolani ontdekt: hij is verliefd op Vija, een andere mannelijke mentor.

Vind die domme trut en gooi haar in de rivier

2017 | Drama

Nederland 2017. Drama van Ben Brand. Met o.a. Nino Brave, Wim Opbrouck, Senna Fokke en Koen Kreulen.

De vijftienjarige Remco en zijn dertienjarige zusje Lizzy dragen hun steentje bij in het gezin: ze verzorgen de puppy's die hun vader in het buitenland van schimmige handelaren koopt en via internet verkoopt, ze geven ze inentingen en vervalsen geroutineerd hondenpaspoorten. De zieke dieren gooien ze in de rivier. Op een dag filmt Remco zijn zus als ze puppy's in het water gooit, en zet het filmpje op YouTube. Sterke, aangrijpende telefilm over de hypocriete mores op social media. Prima spel, vooral Den Brave is geweldig als puber uit een sociaal zeer zwak gezin die zich dapper staande probeert te houden.

Prins

2015 | Drama, Komedie

Nederland 2015. Drama van Sam de Jong. Met o.a. Olivia Lonsdale, Ayoub El Asri, Sigrid ten Napel, Elsie de Brauw en Freddy Tratlehner.

Het meest eigenzinnige Nederlandse speelfilmdebuut in jaren, van regisseur/scenarist Sam de Jong (1986), waarin de zeventienjarige Ayoub (natuurtalent Ayoub El Asri) uit Amsterdam-Noord als een moderne Orpheus afdaalt in de onderwereld op zoek naar zijn ontbrekende vader. Wat hij vindt, is zichzelf. Uit een nogal onwaarschijnlijke mix van stijlen uit verschillende genres - van gangsterfilm en coming of age tot komedie en muziekvideo - smeedt De Jong een vanzelfsprekende eenheid die refereert aan de jaren tachtig en negentig.

Magnesium

2012 | Korte film, Drama

Nederland 2012. Korte film van Sam de Jong. Met o.a. Denise Tan, Samira Maas en Vanja Rukovina.

Zwanger tienermeisje krijgt in abortuskliniek te horen dat ze vijf dagen beslissingstijd moet nemen. In de tussentijd oefent ze obsessief voor een belangrijke turnwedstrijd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paul Ozgur op televisie komt.

Reageer