Daria Massey

Acteur

Daria Massey is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

High School Caesar

1960 | Drama

Verenigde Staten 1960. Drama van O'Dale Ireland. Met o.a. John Ashley, Gary Vinson, Lowell Brown, Steve Stevens en Judy Nugent.

Een rijkeluisjongen (Ashley), wiens ouders het te druk hebben om zich met hem te kunnen bezighouden, heeft een gigantisch prikkelbaar karakter en bouwt op school zijn eigen criminele rijkje op. In zijn soort geen slechte film.

Sabu and the Magic Ring

1957 |

Verenigde Staten 1957. George Blair. Met o.a. Sabu, Daria Massey, Vladimir Sokoloff en Robin Moore.

Goedkope tweederangsproduktie met Sabu die in deze Duizend-en-één-Nacht-onzin dieven achterna zit omwille van een meisje en een kostbaar juweel.

Drama Classics: Interlude

1954 | Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1954. Familiefilm van Roy Kellino. Met o.a. Joanne Woodward, Dick Powell, Nana Bryant, Daria Massey en Robert Bice.

Laatstejaars studente Woodward heeft niet veel contact met haar medestudentes, die haar eerder bizar vinden. Ze leest liever gedichten of wandelt langs de haven dan met hen mee uit dansen te gaan. Tijdens een van die wandelingen ontmoet ze Powell, een journalist, die net zijn boot aanmeert om hem te verkopen. Hij ontfermt zich over het meisje omdat hij haar eenzaamheid herkent. Hij belooft aanwezig te zijn bij de diploma-uitreiking, iets waarvoor haar ouders nooit tijd zullen hebben. Ontroerend relatie-melodrama dat herinneringen oproept aan BRIEF ENCOUNTER (zonder dat niveau te bereiken weliswaar). Een jonge Woodward die zonder twijfel ieders hart zal stelen en Powell is vertederend als haar surrogaat-vader. Geschreven door Coles Trapnell en in beeld gebracht door George E. Diskant. Productie van Dick Powell.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Daria Massey op televisie komt.

Reageer