Do Do Cheng

Acteur

Do Do Cheng is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Eight Happiness

1988 | Komedie

Hongkong SAR van China 1988. Komedie van To Kei-fung. Met o.a. Raymond Wong, Chow Yun-Fat, Jacky Cheung, Chene Chung en Do Do Cheng.

Het grootste Hongkong-kassucces van 1988, dat een recordbedrag van HK$ 38 miljoen opbracht. Goedkope Kantonese komedie met een keur aan bekende namen. Chow breekt met zijn macho image door een verwijfde rijke playboy te spelen. Deze weinig spectaculaire produktie lijkt snel in elkaar te zijn. Aan het eind zien we een amusante Kantonese operascène, maar al met al een geforceerde komedie, waarvan de ideeën vooral uit oude, hoofdzakelijk Amerikaanse komedies afkomstig zijn. Chow blijkt een veelzijdige acteur te zijn in zijn kleurrijke imitatie van LA CAGE AUX FOLLES. Het verhaal gaat over drie broers die samen wonen en geschikte bedpartners proberen te vinden.

Romancing the Star

1987 | Komedie

Hongkong SAR van China 1987. Komedie van Wang Tsing. Met o.a. Chow Yun-Fat, Maggie Cheung, Philip Chan, Do Do Cheng en Maria Cordero.

Deze film drijft bijna helemaal op grappen en grollen en de aantrekkingskracht van bekende Hongkong sterren. Een clichématig allegaartje waarin de Kantonese komedie van deze tijd wordt geparodieerd. Het onbeholpen en voorspelbare verhaal speelt in de wereld van de plaatselijke show-business en hangt als los zand aan elkaar, maar bekende sterren en een hoog tempo verzekeren financieel succes in Hongkong. Het zoveelste voorbeeld van pure commercialiteit, met in de hoofdrol Chow Yun Fat, de grote attractie van 1987.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Do Do Cheng op televisie komt.

Reageer