Thomas Reisser

Producer

Thomas Reisser is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Polder - Tokyo Heidi

2015 | Sciencefiction, Drama

Zwitserland/Duitsland 2015. Sciencefiction van Julian M. Grünthal en Samuel Schwarz. Met o.a. Christoph Bach, Nina Fog, Pascal Roelofse en Philippe Graber.

Wanneer computerspelontwerper Marcus sterft, worden echtgenote Ryuko en zoon Walter geconfronteerd met Marcus' onvoltooide opus: NEUROO-X. Wie zich in dit, voor een duister Chinees conglomeraat ontwikkelde spel begeeft, kan geen werkelijkheid meer van virtualiteit onderscheiden. Zo volstrekt bizar als NEUROO-X is ook deze hersenkrakende, Japanpopculturofiele sciencefictionhallucinatie die zelfs het 'post' in post-modern al lichtjaren voorbij is. Niets hier kan als reëel worden bestempeld, al zien we mensen, landschappen, handelingen die ons bekend voorkomen. Dialogen in curieus koeterwaals, fraaie fotografie in vervreemdende hyperkleuren en zwart-wit.

Der Rote Baron

2008 | Oorlogsfilm, Drama, Biografie, Avonturenfilm, Romantiek

Duitsland/Verenigd Koninkrijk 2008. Oorlogsfilm van Nikolai Müllerschön. Met o.a. Matthias Schweighöfer, Lena Headey, Til Schweiger, Volker Bruch en Tomás Koutník.

Baron Manfred von Richthofen was tijdens de Eerste Wereldoorlog in het Duitse leger een verbeten, fanatieke gevechtspiloot. Onder de bijnaam de 'Rode Baron' (naar de kleur van zijn vliegtuig) behaalde hij het ene succes na het andere - en werd een idool voor Peanuts' hond-met-historisch-besef Snoopy. Deze Engels gesproken, internationale coproductie staat met actiespektakel en een vleugje romantiek graag stil bij de heroïsche kant van zijn levensverhaal. De tweede helft, waarin Von Richthofen de duisterder kant van oorlog gaat inzien, overtuigt dan ook minder.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Thomas Reisser op televisie komt.

Reageer