Andrej Hryc

Acteur

Andrej Hryc is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Des Kaisers neue Kleider

1994 | Familiefilm, Fantasy

Servië en Montenegro/Tsjechië/Duitsland 1994. Familiefilm van Juraj Herz. Met o.a. Harald Juhnke, Andréa Ferréol, Carsten Voigt, Teresa Herz en Jan Kalous.

Nieuwe bewerking van De nieuwe kleren van de keizer van de gebroeders Grimm over de ijdele vorst die meer dan in zijn hemd werd gezet met sterbezetting van Juhnke en Ferréol. Hoewel oorspronkelijk voor de tv gemaakt, ook uitgebracht als bioscoopversie. Scenario van Bernd Fiedler. Camerawerk van Rudolf Blaháček.

Kanarád Do Deste II - Prbeh Z Brooklynu

1992 | Misdaad, Actiefilm

Servië en Montenegro 1992. Misdaad van Jaroslav Soukup. Met o.a. Lukás Vaculik, Sagvan Tofi, Simona Krainová, Marek Vasut en Karel Augusta.

Aardige film over het disco- en drugswereldje in Praag met forse knipogen naar werk van westerse collegae. Regisseur Soukup schreef zijn eigen scenario.

Dynamite

1989 | Familiefilm, Mysterie, Drama

Servië en Montenegro 1989. Familiefilm van Milan Cieslar. Met o.a. Lucie Vačkařová, Vlastimil Fantura, Pavel Hnídek, František Švihlik en Zdeněk Mahdal.

Een lekker spannend verhaal over een renpaard dat gestolen wordt als het tijdens de training gewond is geraakt, terwijl de hebzuchtige eigenaar een dubbelganger bij een race inzet. De jonge verzorgers ontrafelen het complot. Scenario van Martin Bezouška, Dušan Kukal en regisseur Cieslar. Camerawerk van Petr Hojda.

Stek

1988 | Komedie

Servië en Montenegro 1988. Komedie van Miloslav Luther. Met o.a. Bolek Polívka, Ivana Chýlková, František Rehák, Ivan Petrovický en Johana Tesarřová.

Deze melancholieke komedie speelt zich af in een klein theatertje. Perda, een weinig ambitieuze acteur, krijgt onverwacht de hoofdrol in een nieuw toneelstuk maar verdwijnt voordat de première plaatsvindt. Omdat hij niet gelukkig is op zijn nieuwe werkplek besluit hij terug te keren. Hij neemt tenslotte een baan als toneelmeester. Dankzij het simpele verhaal en het voortreffelijke spel ziet de kijker heel wat verrukkelijke momenten.

Kamarád do deště

1988 | Komedie, Misdaad

Servië en Montenegro 1988. Komedie van Jaroslav Sokoup. Met o.a. Sagvan Tofi, Lukáš Vaculik, Beata Andraszewicz, Karel Augusta en Andrej Hryc.

Een dolle komedie over twee vrienden die, om de gestolen opbrengst van een restaurant terug te krijgen, zich bezig gaan houden met chantage en bedrog. De belangrijkste attractie in deze film is het getalenteerde duo Tofi en Vaculik.

Sabudnite na Mozarta

1986 | Biografie, Historische film, Muziek

Servië en Montenegro/Duitsland 1986. Biografie van Miloslav Luther. Met o.a. Max Tidof, Armin Mueller-Stahl, Delia Catarina Raacke, Andrej Hryc en Uwe Ochsenknecht.

De vijanden van de dode Wolfgang Mozart verzamelen zich aan diens doodsbed en beschuldigen elkaar ervan de oorzaak te zijn van zijn ongeluk in de laatste jaren van zijn leven. Jammer genoeg biedt dit verhaal weinig nieuws. De retrospectieve stukken zijn nogal kleurloos.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andrej Hryc op televisie komt.

Reageer