Anne Dyson is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

School for Vandals

1986 | Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1986. Familiefilm van Colin Finlow. Met o.a. Anne Dyson en Peter Bayliss.

Aardig familie- en kinderfilmpje, met wat pedagogische bijbedoelingen, over twee idealistische ouders die een verwaarloosd plattelandsschooltje in Sussex willen heropenen om er iets onconventioneels van te maken.

School for Scoundrels

1986 | Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1986. Familiefilm van Colin Finbow. Met o.a. Anne Dyson, Charles Kay, Tamara Hinchao, Peter Bayliss en Jennifer Barrand.

Kinderen nemen drastische maatregelen als geld opraakt wat door hun ouders in de toto is gewonnen. Ze willen het besteden aan een opknapbeurt van een particuliere school. Een wel erg langzame film voor de jeugd, waarbij de kinderen veel van het technische werk zelf opknappen, noodzakelijk bij het maken van een film.

Sacred Hearts

1985 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1985. Drama van Barbara Rennie. Met o.a. Anna Massey, Katrin Cartlidge, Oona Kirsch, Fiona Shaw en Anne Dyson.

De tyrannieke Zuster Thomas (Massey) negeert de verlangens, gevoelens en angsten van de jongere nonnen, terwijl rondom het klooster de Duitse bommen neerploffen. Soms de moeite waard, meestal traag en voorspelbaar; de incidentele vonkjes humor zijn meegenomen.

The 14

1973 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1973. Drama van David Hemmings. Met o.a. Jack Wild, Liz Edmiston, John Bailey, Cheryl Hall en June Brown.

Na de dood van hun moeder blijven veertien kinderen achter in een vochtige kamer in een bouwval. De oudsten, Wild en Edmiston, willen de familie bij elkaar houden, maar de officiƫle instanties denken er anders over. Wanneer ze het voogdijschap van een pleegmoeder weigeren, worden de kinderen op verschillende plekken ondergebracht. Wild begint een gevecht om het gezin te herenigen. Aangrijpend drama, gebaseerd op waar gebeurde feiten. Het wordt haast gebracht als een documentaire, zonder moraliserende neigingen of goedkope sentimentaliteit. Het melodramatische einde is echter niet overtuigend. De jonge acteurs presteren zeer geloofwaardig. Roland Starke schreef het scenario. Achter de camera stond Ousama Rawi.