Ben Ketai

Regisseur, Scenarist

Ben Ketai is regisseur en scenarist.
Er zijn 4 films gevonden.

Malevolent

2018 | Horror

Verenigde Staten 2018. Horror van Olaf de Fleur Johannesson. Met o.a. Florence Pugh, Ben Lloyd-Hughes, Celia Imrie, Scott Chambers en Georgina Bevan.

Broer en zus runnen een bedrijfje waarmee ze beweren geesten te kunnen verdrijven. Prima zwendel om snel geld af te troggelen van verwarde mensen, tot ze aan de slag moeten in een huis waar de doden daadwerkelijk niet lijken te rusten. Of is het hun eigen verleden dat ze hier achtervolgt? Ondanks een prima hoofdrol van Florence Pugh (Lady Macbeth) blijft Malevolent jammerlijk steken in tamme oppervlakkigheid. De makers willen veel te veel vertellen, waardoor het eindresultaat een onoverzichtelijk rommeltje wordt. Voor fans van tienerhorror wellicht de moeite, maar ├ęcht naargeestig wordt het geen moment.

The Strangers 2: Prey at Night

2018 | Horror

Verenigde Staten 2018. Horror van Johannes Roberts. Met o.a. Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson en Emma Bellomy.

Horrorfilm over een gezin dat op doorreis besluit te overnachten op een verlaten trailerpark. Al snel blijkt dat ze niet alleen zijn: het gezin wordt op brute wijze geterroriseerd door drie gemaskerde psychopaten.

The Forest

2016 | Horror, Mysterie

Verenigde Staten 2016. Horror van Jason Zada. Met o.a. Natalie Dormer, Eoin Macken, Stephanie Vogt en Noriko Sakura.

Horrorfilm die zich afspeelt in de bossen van Aokigahara, aan de voet van de Japanse berg Fuji. In het natuurgebied gaat de jonge Amerikaanse Sara op zoek naar haar tweelingzus, die op mysterieuze wijze is verdwenen.

Beneath

2013 | Horror

Verenigde Staten 2013. Horror van Ben Ketai. Met o.a. Brent Briscoe, Kurt Caceres, Eric Etebari, Jeff Fahey en Lauren Gores.

Een groep mijnwerkers en een jonge advocaat komen 600 meter onder de grond gevangen te zitten na een instorting van de mijn. De lucht wordt steeds giftiger en de tijd begint te dringen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ben Ketai op televisie komt.

Reageer