Sergio Pastore

Regisseur, Acteur

Sergio Pastore is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Amore inquieto di Maria

1988 | Romantiek, Erotiek

Italië 1988. Romantiek van Met o.a. Sergio Pastore, Saverio Vallone, Michela Miti, Jeannette Le Pen en Emy Valentino.

Maria vertelt haar levensverhaal aan een journalist die op bezoek is in het ziekenhuis. Tijdens de Russische invasie ontvluchtte ze Tsjecho-Slowakije. In Rome ontmoette ze een actrice die bevriend was met haar vader. Ze werd verliefd op een schrijver die haar in de steek liet. Vanaf dat moment had ze nog slechts een doel in haar leven: haar vader vinden. Een zwakke film met vrij openhartige seksscènes.

Apocalisse di un terremoto

1982 | Drama

Italië 1982. Drama van Sergio Pastore. Met o.a. Stella Carnacina, Giorgio Ardisson en Laura Donadono.

Een vertegenwoordiger van een Italiaans-Canadese commissie is op zoek naar een vermiste vrouw in het zuidelijk deel van Italië dat onlangs door een aardbeving getroffen werd. Tijdens zijn zoektocht maakt hij kennis met de totaal verschillende manier van leven in die landstreek, waar de regering onmachtig of corrupt en de mafia oppermachtig lijkt te zijn, terwijl de mensen het slachtoffer zijn van deze machtstegenstelling. De film is helaas slecht geproduceerd en geregisseerd.

Sette scialli di seta gialla

1972 | Misdaad, Thriller

Italië 1972. Misdaad van Sergio Pastore. Met o.a. Anthony Steffen, Sylva Koscina, Shirley Corrigan, Jeanette Len en Renato De Carmine.

Moordgeschiedenis met acteurs uit Houtigehage onder leiding van een onbekwaam regisseur. Koscina heeft een mode-atelier waar de ene na de andere moord wordt gepleegd. Iedereen is verdachte en tegelijk potentieel slachtoffer. Iedereen heeft een geheim en iedereen heeft een reden om bang te zijn of om iemand te vermoorden. Hoofdverdachte is een vrouw gekleed in een cape met capuchon. Het enige aanknopingspunt is een gele sjaal die bij ieder slachtoffer wordt gevonden.

Crisantemi per un branco di carogne

1968 | Western

Italië 1968. Western van Sergio Pastore. Met o.a. Edmund Purdom, John Manera, Marilena Possenti, Ivano Davoli en Joseph Logan.

Het wilde westen wordt weer eens geteisterd door een bende outlaws. Op een dag ontvoert de leider een bruid en verstopt haar in een bouwvallig klooster. Daar duikt op zekere dag een monnik op die weigert de leider en de ontvoerde te trouwen. Hij wordt in een dwangpositie gebracht maar daaruit gered door de komst van de broer van de bendeleider die verliefd wordt op het meisje. En dan spreken de revolvers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sergio Pastore op televisie komt.

Reageer