Irene Miracle

Acteur

Irene Miracle is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Puppetmaster

1989 | Horror

1989. Horror van David Schmoeller. Met o.a. Robin Frates, Kathryn O'Reilly, Matt Roe, Irene Miracle en William Hickey.

Puppet Master

1989 | Horror

Verenigde Staten 1989. Horror van David Schmoeller. Met o.a. Paul Le Mat, Irene Miracle, Matt Roe, Kathryn O'Reilly en Jimmie F. Skaggs.

Deze tot de verbeelding sprekende horror-krachttoer is afkomstig van de makers van DOLLS (en lijkt daar ook op), maar hij struikelt op de teleurstellende verhaallijn. Hickey heeft in de tien minuten durende saaie proloog slechts een kleine rol als de tovenaar-poppenmaker, wiens tot leven gekomen poppen bloedige moorden begaan onder een stel bij elkaar gekomen wetenschappers met bovennatuurlijke gaven. Een piepklein gastrolletje van Barbara Crampton uit RE-ANIMATOR. Goede technische gruwel- effecten (er is een vrouwtjespop uit wiens mond levende bloedzuigers komen). De fans van CHILD's PLAY van het jaar er voor zullen zich aangesproken voelen.

Nick Knight

1989 | Horror, Komedie, Thriller

Verenigde Staten 1989. Horror van Farhad Mann. Met o.a. Rick Springfield, Richard Fancy, John Kapelos, Robert Harper en Michael Nader.

Een bizarre film over een politieagent uit LA, die een goedaardige vampier is en sterfelijk wil worden. Hij krijgt daartoe de kans niet van zijn meester, een hogere vampier; na zijn nachtelijke rondes in een klassieke Cadillac zijn er altijd dodelijke slachtoffers onder de zwervers; dat veroorzaakt niet al te veel opwinding totdat er een bloedeloze suppoost van het archeologisch museum gevonden wordt en de curator-archeoloog zich in de zaak vastbijt. De lachsalvo`s (de politieman drinkt een warm kopje bloed tijdens zijn nachtdienst) reduceren de film voor echte genreliefhebbers tot een onserieuze aangelegenheid en de idee[KA3]en zijn eigenlijk te zot, het spel te zwak, zodat het een uit de hand gelopen geheel is geworden ondanks goede speciale effecten en fraaie opnames van uit de lucht. (Bedoeld als een pilot voor een eventuele serie met popzanger Springfield). Moge de film in vrede rusten.

Threat

1988 | Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 1988. Thriller van Cyrus Nowrasteh. Met o.a. Irene Miracle, Scott Allen Campbell, Paul Le Mat en Behrouz Vossoughi.

Ex-CIA-agent schiet na negen jaar inactiviteit opnieuw in actie om een Iraanse vriend een wederdienst te bewijzen. Hoewel geïnspireerd op de Amerika-Iran-hetze van het eind van de periode 1980-1990, wil een en ander duidelijk maken dat niet alle Iranezen schoften zijn. Om een goede politieke politie-thriller te zijn is er te weinig draagkracht en verbeelding.

In the Shadow of Kilimanjaro

1986 | Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten/Kenia 1986. Avonturenfilm van Raju Patel. Met o.a. John Rhys-Davies, Timothy Bottoms, Irene Miracle, Michele Carey en Leonard Trolley.

Een in Kenya opgenomen avonturenfilm zoals we die nog kennen uit de jaren 1950-1960. Er heerst droogte en wilde dieren jagen op een prooi. De honderd bewoners van een kraal worden aangevallen door een groep bavianen, die van een lekker hapje willen genieten. Dierenarts Bottoms wil dat de mensen uit het gebied wegtrekken, maar stuit op tegenstand van Rhys-Davies, een eigenaar van een mijn, die het allemaal niet zo ernstig opneemt. Daar komen problemen van.

Banter

1986 | Thriller

Zweden/Spanje 1986. Thriller van Herve Hachuel. Met o.a. Scott Paulin, Irene Miracle, Gregg Henry en Kate Vernon.

Een samenzwering heeft tot doel de werknemer Banter, die al tamelijk ongelukkig is vanwege zijn alom bekende alcoholisme, gek te maken. De film is mislukt en zelfs moeilijk uit te zitten. Met de speciale medewerking van de veteraan Tony Curtis en verder rollen voor Patty Shepard en José Luis Gómez.

Midnight Express

1978 | Drama, Biografie

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1978. Drama van Alan Parker. Met o.a. Brad Davis, Randy Quaid, John Hurt, Irene Miracle en Bo Hopkins.

Naïeve Amerikaanse student Billy Hayes belandt voor het smokkelen van een bescheiden hoeveelheid hasj in een Turkse gevangenis, een infernale plek, waar marteling en drugsmisbruik aan de orde van de dag zijn. Het enige wat hem daar op de been houdt, is zijn vriendschap met landgenoot Jimmy (Quaid) en de Brit Max (Hurt). Ondertussen levert Billy's vader een titanenstrijd om hem vrij te krijgen. Davis is prima in de rol van Hayes, Hurt is geweldig als Max, die zoveel mogelijk probeert te vluchten in een roes. Het meeslepende, op ware gebeurtenissen gebaseerde scenario van Oliver Stone won een Oscar.

La portiera nuda

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Luigi Cozzi. Met o.a. Irene Miracle, Erika Blanc, Giuseppe Bambieri en Maria Antonietta Beluzzi.

Slecht geregisseerde en gebrekkig gefilmde, pikante komedie, waarin weinig valt te lachen. De aantrekkelijke, jonge Irene Miracle staat garant voor het meeste bloot in de film. Eenvoudig verhaal met veel verschillende karakters die voor de afwisseling zorgen. Miracle speelt een plattelandsmeisje dat naar Rome gaat om als portier van een appartementencomplex te werken. De huurders is een bonte verzameling mensen: een producent van erotische films, een vriendelijk en levendige hoertje die Miracle leert hoe ze zich moet kleden om er aantrekkelijk uit te zien, een groep hippies en een neurotisch stel. In hoofdzaak vertelt deze film wat een meisje uit de provincie allemaal in de grote stad kan meemaken, maar het verhaal is niet erg opwindend.

L' Ultimo treno della notte

1974 | Drama, Thriller, Erotiek

Italië 1974. Drama van Aldo Lado. Met o.a. Enrico Maria Salerno, Flavio Bucci, Macha Méril, Giacomo de Grassi en Marina Berti.

Twee zusjes komen van een Duits internaat naar huis voor de kerstvakantie en worden in de trein geterroriseerd door enkele psychotische junks, die worden opgehitst door een decadente dame. De daders krijgen op het station een lift van de nietsvermoedende vader, die zich daarna bloedig wreekt als hij achter de waarheid komt. Deze onzinnige en onzindelijke film vol opgeklopte camera- en montage-effecten en hysterisch spel is hooguit verbazingwekkend als men ziet in welke smakeloze toestanden zelfs bekwame acteurs soms belanden. (Hoewel men toch mag aannemen dat ze eerst het scenario gelezen hebben). Tot overmaat van ramp zingt Demis Roussos op de geluidsband.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Irene Miracle op televisie komt.

Reageer