Maray Ayres

Acteur

Maray Ayres is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Jack Reed: Badge Of Honor

1993 | Mysterie, Drama, Thriller

Verenigde Staten 1993. Mysterie van Kevin Connor. Met o.a. Bryan Dennehy, William Sadler, Susan Ruttan, Alice Krige en R.D. Call.

De als onkreukbaar bekend staande cop Jack Reed (Dennehy) staat voor een raadsel. Lydia Travis, een alleenstaande moeder, is verdwenen, nadat ze voor een routine-onderzoek een bezoek bracht aan een ziekenhuis. Korte tijd later wordt de vrouw vermoord teruggevonden. Reed raakt persoonlijk bij de zaak betrokken als blijkt dat het zoontje van het slachtoffer een leerling van zijn vrouw (Rutan) is. Zijn intu[KA3]itie volgend vermoedt hij dat de sympathieke radioloog Dr. David Anatole (Sadler) minder onschuldig is dan hij lijkt. Goed in elkaar gezette thriller die stevig psychologisch onderbouwd is, omdat hij veel aandacht schenkt aan de gevolgen die de wandaad heeft voor het kind van het slachtoffer. Dennehy die tevens fungeerde als uitvoerend producent, is goed als altijd, terwijl Sadler zijn meest demonische kant laat zien. Knap scenario van Andrew Laskos. Voor de fotografie tekende Rick Bota.

The Cycle Savages

1969 | Horror

Verenigde Staten 1969. Horror van Bill Brame. Met o.a. Bruce Dern, Melody Patterson, Chris Robinson, Maray Ayres en Scott Brady.

De geestelijk gestoorde motorduivel en ongelooflijke slijmbal Dern is ontstemd wanneer de artistieke Robinson zijn schetsboek openslaat. Daarom beraamt hij een plan om de handen van de Rembrandt-in-spe te verbrijzelen, waarop een hele reeks sadistische martelingen volgt. De film werd geproduceerd door DJ Casey Kasem en platenbaas Mike Curb, die het nog zou brengen tot plaatsvervangend gouverneur van Californië.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maray Ayres op televisie komt.

Reageer