Jamaa Fanaka

Regisseur

Jamaa Fanaka is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Penitentiary III

1987 | Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van Jamaa Fanaka. Met o.a. Leon Isaac Kennedy, Anthony Geary, Steven Antin, Ric Mancini en Janet Rotblatt.

Kennedy (uit TOO SWEET) is weer terug in de gevangenis in deze opervlakkige actiefilm. Overdaad schaadt!

Penitentiary II

1982 | Drama

Verenigde Staten 1982. Drama van Jamaa Fanaka. Met o.a. Leon Isaac Kennedy, Ernie Hudson, Mr. T, Glynn Turman en Peggy Blow.

Een ontzettend slecht en teleurstellend vervolg op het eerste deel, waarin Kennedy terug is in de gevangenis en in de ring. Kennedy speelt 'Te Lief', de naam van de schurk is 'Half Dood' en de kijker voelt zich 'Be Kocht'

Penitentiary 2

1982 |

1982. Jamaa Fanaka. Met o.a. Cephaus Jaxon, Malik Carter, Peggy Blow, Leon Isaac Kennedy en Mr. T.

Een ontzettend slecht en teleurstellend vervolg op het eerste deel, waarin Kennedy terug is in de gevangenis en in de ring. Kennedy speelt 'Te Lief', de naam van de schurk is 'Half Dood' en de kijker voelt zich 'Be Kocht'

Penitentiary

1979 | Actiefilm

Verenigde Staten 1979. Actiefilm van Jamaa Fanaka. Met o.a. Leon Isaac Kennedy, Thommy Pollard, Hazel Spears, Badja Djola en Gloria Delaney.

De tot gevangenisstraf veroordeelde Kennedy moet vechten om te voorkomen dat hij seksueel wordt misbruikt, uiteindelijk moet hij zelfs in een bokstoernooi in de nor uitkomen. Een gewelddadige, maar wel eerlijke film. Vervolg: PENITENTIARY II.

Emma Mae

1978 | Film noir

Verenigde Staten 1978. Film noir van Jamaa Fanaka. Met o.a. Jerri Hayes, Ernest Williams II, Charles D. Brooks III, Leopoldo Mandeville en Malik Carter.

Lelijk eendje Emma Mae (Hayes) gaat inwonen bij een oom en tante in L.A. en raakt daar betrokken bij de drugsscene, politie en overvallen. Als plattelandsmeisje weet zij zich prima te weren, maar haar nieuwverworven vrienden blijken waardeloze figuren en haar aanvankelijk voor achterhaald gehouden opvattingen blijken zo gek nog niet. Zij keert L.A. de rug toe. Een soort low-budget bewustwordingsdrama met thriller-elementen, te vol met stereotiepe en cartooneske karakters om lang te boeien. Ook bekend als EMMA MAE IN THE STREETS OF L.A.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jamaa Fanaka op televisie komt.

Reageer