Maren Jensen

Acteur

Maren Jensen is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Deadly Blessing

1981 | Komedie, Horror

Verenigde Staten 1981. Komedie van Wes Craven. Met o.a. Maren Jensen, Susan Buckner, Sharon Stone, Lois Nettleton en Ernest Borgnine.

Na de moord op haar man Jim Schmidt (East) worden zijn weduwe Martha (Jensen) en twee van haar vriendinnen (Stone en Buckner) geterroriseerd, klaarblijkelijk door een in de buurt wonende repressieve sekte der Hittites die onder leiding staat van de vader (Borgnine) van de dode man. Plattelands horror-thriller met een paar goede schokeffecten, die echter rommelig wordt en uiteindelijk, met name aan het slot, gewoon dom is. Scenario van Glenn Benest, Matthew Barr en de regisseur.

Beyond the Reef

1981 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1981. Avonturenfilm van Frank C. Clarke. Met o.a. Dayton Ka'Ne, Maren Jensen, Kathleen Swan en Keahi Farden.

Toen producent Dino De Laurentiis de dure flop Hurricane opnam in de Stille Zuidzee, liet hij deze remake van de Italiaanse avonturenfilm Ti-Koyo e il suo pescecane uit 1964 er maar meteen achteraan schieten - het privé-hotel voor cast en crew was toch al gebouwd. De gezinsvriendelijke film staat ook bekend als Shark boy of Bora Bora, wat de lading aardig dekt. Jonge eilandbewoner Tikayo sluit vriendschap met een tijgerhaai die een mysterieuze schat bewaakt. Booswichten lust het beest rauw, maar voor Tikayo en zijn vriendinnetje maakt het een uitzondering. Tamelijk slappe hap, die wel lust opwekt naar een tropische vakantie.

Battlestar: Galactica

1979 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1979. Sciencefiction van Richard A. Colla. Met o.a. Richard Hatch, Dirk Benedict, Lorne Greene, Ray Milland en Lew Ayres.

Na een verwoestende aanval op twaalf ruimte-koloniën, verzamelen de overlevenden zich op een gigantisch ruimteschip, dat onder bevel staat van Greene. Ze aanvaarden de zoektocht naar hun oorspronkelijke planeet, en nieuwe thuis, de Aarde. Eigenlijk is deze film het overblijfsel van resp. de eerste en de vijfde aflevering van een kortlopende tv-serie en hij duurt in oorspronkelijke lengte 148m. De speciale effecten zijn van virtuoos John Dykstra. Wordt op de tv uitgezonden in twee delen. De bioscoop-première is een fraai voorbeeld van recycling en een nieuw leven. Vervolg: MISSION GALACTICA: THE CYLON ATTACK.

Mission Galactica: The Cylon Attack

1978 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1978. Sciencefiction van Vince Edwards en Christian I. Nyby II. Met o.a. Dirk Benedict, Lorne Greene, Lloyd Bridges, John Colicos en Maren Jensen.

Een tweede compilatie met speelfilmlengte van afleveringen uit de tv-serie BATTLESTAR GALACTICA. Een ruimtevloot onder leiding van de kruiser Galactica, nog steeds op weg naar de aarde, zet samen met het zusterschip Pegasus de aanval in op kwaadaardige Cylons. Simpel maar degelijk amusement met voortreffelijke special effects.

Sullivan's Empire

1967 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1967. Avonturenfilm van Harvey Hart en Thomas Carr. Met o.a. Martin Milner, Clu Gulager, Karen Jensen, Linden Chiles en Don Quine.

Een niet overtuigend avonturenverhaal over drie zoons op zoek naar hun rijke vader die na een vliegongeluk verdween in de oerwouden van Zuid-Amerika.

Out of Sight

1966 | Muziek

Verenigde Staten 1966. Muziek van Lennie Weinrib. Met o.a. Jonathan Daly, Karen Jensen, Robert Pine, Carole Shelayne en The Turtles.

Een butler en een popgroep van blonde helden werken samen om een komplot van een spionage-organisatie tegen popgroepen een halt toe te roepen. Een idiote combinatie van een beachparty-film en een spionagefilm, die op beide fronten mislukt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maren Jensen op televisie komt.

Reageer