Alyson Best

Acteur

Alyson Best is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Relatives

1985 | Komedie

Australië 1985. Komedie van Anthony Bowman. Met o.a. Bill Kerr, Rowena Wallace, Carole Raye, Alyson Best en Ray Barrett.

Schitterende low budget tragi-komedie over een jaarlijkse familie-re[KA3]unie op een familiedomein naar aanleiding van de verjaardag van de `patriarch` Kerr. Hij wordt tachtig en uit het bejaardenhuis gehaald voor een dagje feestvieren met alle afstammelingen. Er wordt gegeten, (te veel) gedronken, gepraat, geroddeld, gelachen, zelfs in het hooi gevrijd, de kinderen doen hatelijk en ten slotte gaat iedereen weer naar huis. Niemand beseft dat het feestvarken Kerr, die een wandelingetje maakte op zijn domein, in het kippehok ligt, geveld door een hartaanval. Indrukwekkende rolbezetting, knap sfeertje en puntgave dialogen van regisseur-scenarist Bowman. Camerawerk van Tom Cowan.

Man of Flowers

1984 | Drama

Australië 1984. Drama van Paul Cox. Met o.a. Norman Kaye, Alyson Best, Chris Haywood, Sarah Walker en Julia Blake.

De rijke vrijgezel Kaye houdt van bloemen en heeft een moederbinding. Hij betaalt schildersmodel Best $100 per week als ze zich bij hem op afroep komt uitkleden. Een originele doch monotone mengeling van somberheid en idioterie, waar je wel voor in de stemming moet zijn. In flashbacks wordt de vader van Kaye gespeeld door Werner Herzog. Scenario van regisseur Cox en Bob Ellis. Camerawerk van Youri Sokol. De zangstemmen zijn van Montserrat Caballe en Jose Carreras.

Pacific Banana

1980 | Erotiek

Australië 1980. Erotiek van John D. Lamond. Met o.a. Graeme Blundell, Robin Stewart, Deborah Gray, Alyson Best en Helen Hemmingway.

Een piloot raakt seksueel aardig gefrustreerd nadat hij, tijdens een vlucht, door de vrouw van zijn baas werd verleid. Een reis naar de Polynesische eilanden doet wonderen. Een oervervelende film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alyson Best op televisie komt.

Reageer