Bam Margera

Regisseur, Acteur, Producer

Bam Margera is regisseur, acteur en producer.
Er zijn 6 films gevonden.

Bad Grandpa

2013 | Komedie

Verenigde Staten 2013. Komedie van Jeff Tremaine. Met o.a. Johnny Knoxville, Jackson Nicoll en Spike Jonze.

Komedie van Jeff Tremaine over 86-jarige Irving Zisman (Johnny Knoxville), die met zijn 8-jarige kleinzoon door Amerika reist.

Jackass 3.5

2011 | Komedie

Verenigde Staten 2011. Komedie van Jeff Tremaine. Met o.a. Johnny Knoxville, Ryan Dunn, Bam Margera, Steve-O en Dave England.

Komedie van Jeff Tremaine over 86-jarige Irving Zisman (Johnny Knoxville), die met zijn 8-jarige kleinzoon door Amerika reist.

Jackass 3D

2010 | Komedie, Documentaire, Actiefilm

Verenigde Staten/Roemeniƫ 2010. Komedie van Jeff Tremaine. Met o.a. Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius en Ryan Dunn.

Alweer het derde filmvervolg van MTV-serie Jackass, waarin een groep vrienden de meest bizarre, vernederende en ranzige stunts met elkaar uithaalt. Als nieuwigheid werden alle plotloze capriolen ditmaal in 3D opgenomen, maar veel voegt het niet toe. Genoeg amusante kwajongensstreken zijn er gelukkig wel, waaronder: balspelletjes met een wespennest en tanden-trekken met een Lamborghini. Maar de heren worden wel duidelijk een dagje ouder, en verrassen doen ze nog maar zelden. In 2013 verscheen opvolger Jackass Presents: Bad Grandpa, met Knoxville als stuntelende oude man.

Bam Margera Presents: Where the #$&% Is Santa?

2008 | Komedie

Verenigde Staten 2008. Komedie van Bam Margera. Met o.a. Bam Margera, Brian Hall en Brandon Novak.

Bam Margera viert de kerst dit jaar op zijn eigen, schaamteloze manier. De feestdagen staan voor de deur en dit jaar wil Bam voor zijn vrouw Missy het ultieme kerstcadeau: de Kerstman zelf. Maar dan moet hij hem eerst nog zien te vinden. In het chaotische avontuur dat volgt, belanden Bam en zijn 'loservrienden' bij de poolcirkel. Onder aanvoering van The Dudesons voert hun tocht over het bevroren niemandsland van Lapland. Onderweg klopt het stelletje ongeregeld aan bij de Finse rockers Andy McCoy en Ville Vallo, die misschien weten waar de Kerstman zich schuilhoudt. Terwijl de reis steeds zwaarder wordt, begint Bam zich af te vragen: Where the #$&% is Santa?

Jackass Number Two

2006 | Komedie, Documentaire

Verenigde Staten 2006. Komedie van Jeff Tremaine. Met o.a. Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O en Chris Pontius.

In deze tweede Jackass-film proberen de makers wederom vieze en gevaarlijke dingen te doen. Worstelen met anaconda's, geblinddoekt stierenvechten, paardensperma drinken, rijden in boodschappenkarretjes met raketaandrijving en als lokaas dienen voor haaien, het is allemaal niet erg smaakvol, maar regelmatig wel degelijk erg grappig. Na verloop van tijd wordt de jongetjeshumor alleen wat aan de vermoeiende kant, vandaar misschien dat de derde film niet in de bioscoop werd uitgebracht. Niettemin: bewondering voor het lef om al die idiote stunts daadwerkelijk uit te voeren.

Jackass: The Movie

2002 | Komedie

Verenigde Staten 2002. Komedie van Jeff Tremaine. Met o.a. Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius en Ryan Dunn.

Jongemannen die met een karbonade aan hun blote lijf krokodillen plagen, vuurpijlen lanceren vanuit hun anus, aan een urine-waterijsje sabbelen en tussendoor letterlijk en hardhandig op hun bek gaan. Welkom in het Jackass universum! Jackass: The Movie is het logische, uitgerekte filmvervolg van het MTV-programma Jackass, waarin Johnny Knoxville en kornuiten zich als altijd goedgemutst aan zelfmartelingen wijden. Pure sensatiezoekerij? Of zegt deze zucht naar fysieke extremen iets over een weldoorvoede generatie die wordt klaargestoomd om een leven lang achter een computerscherm door te brengen? 'Probeer niets uit deze film thuis na te doen,' waarschuwt de aftiteling. Een prikkelender aanmoediging hebben nieuwgierige pubers waarschijnlijk niet nodig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bam Margera op televisie komt.

Reageer