Marilyn Erskine

Acteur

Marilyn Erskine is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Eddie Cantor Story

1953 | Biografie

Verenigde Staten 1953. Biografie van Alfred E. Green. Met o.a. Keefe Brasselle, Marilyn Erskine, Aline MacMahon en Marie Windsor.

Als Brasselle je nog niet de lust ontneemt als voorzanger, doet MacMahon`s oma Esther of die jonge acteur met zijn neus van stopverf (Jackie Barnett), die Jimmy Durante speelt, dat zeker wel.

A Slight Case of Larceny

1953 | Komedie

Verenigde Staten 1953. Komedie van Don Weis. Met o.a. Mickey Rooney, Eddie Bracken, Elaine Stewart en Marilyn Erskine.

Ordinair kluchtwerk van Rooney en Bracken die een tankstation openen en hun voorraad aftappen van een pijpleiding van een oliemaatschappij.

Just This Once

1952 | Komedie

Verenigde Staten 1952. Komedie van Don Weis. Met o.a. Janet Leigh, Peter Lawford, Lewis Stone, Marilyn Erskine en Richard Anderson.

Een aardige, pretentieloze komedie rond de strenge Leigh, die de zorg krijgt toevertrouwd voor playboy Lawfords slinkende vermogen, en hun onvermijdelijke romance. Sidney Sheldon bewerkte een verhaal van Max Trell tot scenario. Door de lens keek Ray June.

Westward the Women

1951 | Western

Verenigde Staten 1951. Western van William A. Wellman. Met o.a. Robert Taylor, Denise Darcel, Beverly Dennis, John McIntire en Hope Emerson.

Een intrigerende western waarin Taylor een karavaan huifkarren aanvoert vol met vrouwen die op weg zijn naar Californië om er hun mannen te ontmoeten, die ze met de handschoen getrouwd hebben! Scenario van Charles Schnee naar een verhaal van Frank Capra. Camerawerk van William C. Mellor.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marilyn Erskine op televisie komt.

Reageer