Christoph Schnee

Regisseur

Christoph Schnee is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Die Eifelpraxis - Eine Dosis Leben

2017 | Drama

Duitsland 2017. Drama van Christoph Schnee. Met o.a. Leonard Proxauf, Simon Schwarz en Rebecca Immanuel.

De 20-jarige Max komt na een auto-ongeluk in een rolstoel terecht. De voorheen eerzuchtige triatleet heeft alle hoop opgegeven. Om Max over zijn lamlendigheid heen te helpen kiest dr Chris Wegner voor een harde aanpak.

Besser spät als nie

2015 | Drama

Duitsland 2015. Drama van Christoph Schnee. Met o.a. Nele Mueller-Stöfen, Jochen Horst, Helen Woigk en Daniel Fritz.

Nadat Catrin lang geleden moest stoppen met haar studie toen ze zwanger werd, wil ze het toch nog een keer proberen en schrijft zich samen met haar dochter in aan de universiteit in Marburg.

Das Millionen Rennen

2012 | Komedie

Duitsland 2012. Komedie van Christoph Schnee. Met o.a. Axel Prahl, Beata Lehmann en Peter Lohmeyer.

Mathias Wengelers grootste liefde zijn zijn duiven. Zijn vrouw wil van hem scheiden, als hij niet met zijn hobby stopt. Hij bedenkt vervolgens een list om zijn echtgenote om de tuin te leiden en vertrekt kort daarna naar Zuid-Afrika voor een grote wedstrijd met zijn duiven.

Marie und der Charme des Bösen

2008 | Misdaad, Mysterie

Duitsland 2008. Misdaad van Christoph Schnee. Met o.a. Mariele Millowitsch, Hinnerk Schönemann, Harald Krassnitzer en Tilo Prückner.

Advocaat Tilmann is gevreesd omdat hij genadeloos massa-ontslagen weet door te voeren en daarbij alles uit de kast haalt. Als hij ternauwernood aan een moordaanslag ontkomt, gaan Jürgen en Marie op onderzoek uit. Finke komt als eerste in het zicht en pleegt vlak na zijn bekentenis zelfmoord. Is de zaak hiermee wel echt opgelost?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christoph Schnee op televisie komt.

Reageer