James Weaver

Producer

James Weaver is producer.
Er zijn 4 films gevonden.

Bad Neighbours 2

2016 | Komedie

Verenigde Staten 2016. Komedie van Nicholas Stoller. Met o.a. Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Chloë Grace Moretz en Lisa Kudrow.

Seth Rogen en Rose Byrne zijn terug in deel twee van Bad Neighbours en krijgen nieuwe buren die nog erger zijn dan in deel één: een vereniging van losgeslagen studentes, met Chloë Grace Moretz als hun leider.

The Interview

2014 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 2014. Komedie van Evan Goldberg en Seth Rogen. Met o.a. James Franco, Seth Rogen, Lizzy Caplan en Randall Park.

In The Interview worden presentator Dave Skylark (Franco) en producent Aaron Rapoport (Rogen) uitgenodigd om de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un te interviewen. De CIA vraagt ze vervolgens om hem uit te schakelen. The Interview levert een stortvloed aan seks- en anusgrappen, aangevuld met bromoseksuele toespelingen, slapstick en popculturele referenties. Tegen het einde schiet de film opeens richting overdreven actie, met helikopters, afgebeten vingers en ontploffingen. Het is een vreemde en rommelige climax van een verder vooral flauwe film - die evengoed internationaal veel stof deed opwaaien wegens het uitgangspunt.

Bad Neighbours

2014 | Komedie

Verenigde Staten 2014. Komedie van Nicholas Stoller. Met o.a. Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Dave Franco en Ike Barinholtz.

Regisseur Stoller (Forgetting Sarah Marshall) drijft slechte smaak tot het uiterste in deze komedie over de burenstrijd tussen een jong stel en een huis vol feestende studenten. De buitensporige momenten die het getreiter over en weer oplevert, zijn echter slim verpakt in een bombardement aan absurditeiten, lawaai en prettige afwijkingen van standaard komedieformules. Dankzij de timing en improvisatie van de drie hoofdrolspelers zijn zelfs grappen over dildo's, hiv en het 'melken' van een vrouwelijk personage een grinnik waard. In 2016 verscheen Neighbors 2: Sorority Rising.

This is the End

2013 | Komedie

Verenigde Staten 2013. Komedie van Evan Goldberg en Seth Rogen. Met o.a. James Franco, Seth Rogen, Jonah Hill, Jay Baruchel en Danny McBride.

Rampenfilmspoof die naast reality-programma's als De gouden kooi charmant de draak steekt met allerhande (horror) filmclichés. Baruchel en Rogen bezoeken de housewarming van bevriend acteur James Franco als plotseling de wereld vergaat. Wat overblijft, is een kluitje antihelden dat zich in Franco's kubistische villa verschanst. Goed voor een verzameling idiote situaties die met zichtbaar plezier worden uitgespeeld, en onsmakelijke grappen over drugs, seks en andere al dan niet lichamelijke ongemakken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James Weaver op televisie komt.

Reageer