Daria Trafankowska

Acteur

Daria Trafankowska is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Niedzielne igraszki

1987 | Drama

Polen 1987. Drama van Robert Glinski. Met o.a. Miroslawa Marcheluk, Emilia Krakowska, Stefan Szmidt en Daria Trafankowska.

Het indrukwekkende debuut van Robert Glinski, dat werd gemaakt in de experimentele Karol Irzykowski Studio in 1983 en op de plank bleef tot 1987. Het verhaal van kinderen die spelen in de sombere achtertuin van een oud huis in Warschau op de dag van Stalins dood verbeeldt symbolisch de ideologische onderdrukking en politieterreur. Hun wrede spel culmineert in het doden van een kat. De kinderen zijn zo druk bezig dat ze geen aandacht schenken aan de arrestatie van een van de ouders. Ook al draait het verhaal om kinderen, dit is een film voor volwassenen.

Cudowne dziecko

1987 | Avonturenfilm, Fantasy, Familiefilm, Drama

Polen/Canada 1987. Avonturenfilm van Waldemar Dziki. Met o.a. Rusty Jedwab, Eduard Garson, Daria Trafankowska, Mariusz Benoit en Wladyslaw Kowalski.

Energieke en geestige familiefilm over een jongen met telekinetische gaven. Het begint als een potsierlijke komedie met de obligate achtervolging in overvolle straten en eindigt in een wapenfabriek waar de jongen een ramp weet te voorkomen. Soepel geregisseerd door Dziki, die ook het scenario schreef. Een onderhoudende film.

Zdjecia próbne

1977 | Drama

Polen 1977. Drama van Agnieszka Holland, Paweł Kedzierski en Jerzy Domaradzki. Met o.a. Daria Trafankowska, Andrzej Pieczy[KA1]nski, Mirosława Marcheluk, Urszula Modrzy[KA1]nska en Wiesława Kwasniewska.

Een speelse film van drie jonge regisseurs, waarin wordt verteld over het wel en wee van een aantal schoolgaanders, van hun liefde en verdriet. De plaats van handeling wordt op een gegeven moment verlegd van hun woonplaats naar Warschau, waar sommigen van hen meedoen aan een filmauditie. De film is zeker geen hoogtepunt in de carrière van het drietal, maar is het aankijken toch waard.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Daria Trafankowska op televisie komt.

Reageer