Glenn Saxson

Acteur

Glenn Saxson is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Frau Wirtin treibt es jetzt noch toller

1970 | Erotiek, Komedie

Oostenrijk/Duitsland 1970. Erotiek van Franz Antel. Met o.a. Terry Torday, Glenn Saxson, Gunther Philipp, Paul Löwinger en Fritz Muliar.

Vierde FRAU WIRTIN-film hoe langer hoe onsamenhangender, dit keer gesitueerd in Wenen en zich toespitsend op een Hongaarse schone, verkleed als jongeman. Het is overduidelijk dat de scenaristen (...) in adem- en inspiratienood verkeerden.

Frau Wirtin bläst auch gern Trompete

1970 | Erotiek, Komedie

Duitsland/Hongarije/Italië/Oostenrijk 1970. Erotiek van Franz Antel. Met o.a. Terry Torday, Harald Leipnitz, Glenn Saxson, Jacques Herlin en Paul Löwinger.

Oostenrijks-Hongaars sekssymbool Torday wordt als Frau Wirtin door de Napoleontische oorlogen gedwongen in Hongarije onder te duiken. Zij krijgt daar echter aardig wat kansen om haar vrouwelijke attributen aan te wenden in deze derde en voorlaatste onbenulfilm uit de FRAU WIRTIN-reeks.

Addio Alezandra

1970 | Erotiek, Drama

Italië/Nederland 1970. Erotiek van Enzo Battaglia. Met o.a. Pier Angeli, Colette Descombes en Glenn Saxson.

Angeli is de Italiaanse echtgenote van een Nederlandse zakenman en zij nodigt op haar fraaie buitenhuis in Wassenaar een jong Romeins echtpaar uit. Tussen de man (Saxson, schuilnaam van Roel Bos) en de beide vrouwen ontstaan diverse verwikkelingen maar het is Angeli die teleurgesteld en eenzaam achterblijft. De absolute zwanegang van ex-star Angeli, vaak naakt in deze mislukte sexploitatiefilm, die een jaar later zelfmoord pleegde. Ook bekend als LOVE ME LOVE MY WIFE.

Il Marchio di Kriminal

1967 | Avonturenfilm, Misdaad

Spanje/Italië 1967. Avonturenfilm van Fernando Cerchio. Met o.a. Glenn Saxson, Helga Liné, Andrea Bosic, Frank Olivier en Tomas Pigo.

Meesterbandiet Kriminal heeft de identiteit van de directeur van een bejaardentehuis aangenomen en vermoordt ouwetjes voor de levensverzekeringspremie. Een van hen heeft een beeldje in bezit met een deel van de aanwijzingen voor de verblijfplaats van een schat. Voor complete informatie moet hij andere beeldjes achterhalen. Deze snelle, maar doorzichtig en primitief gemaakte B-film over de bekende Italiaanse stripheld heeft als curiositeit een titelrol van de Nederlander Roel Bos, die van de hoogbloei in de Italiaanse actiefilm profiteerde door de blonde genreheld met het pseudoniem Saxson te worden, alvorens tijdig om te schakelen naar filmproduktie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Glenn Saxson op televisie komt.

Reageer